Headlines News :

Πανελλήνιοι αγώνες ανώμαλου δρόμου.

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013 10:33 π.μ.

Τρίκαλα.

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013.

Σε ετοιμότητα βρίσκονται τα Τρίκαλα για να υποδεχτούν την ερχόμενη Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013, το πρωί, στο Αθλητικό κέντρο Σκαμιές, στην Πηγή Τρικάλων, τους Πανελλήνιους Αγώνες Ανωμάλου δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ Δυτικής Θεσσαλίας, στην τελευταία διοργάνωσή του, αφού σε λίγες ώρες, θα μετατραπεί σε ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας.


Για την προστιθέμενη αξία που δίνουν οι αγώνες στο Νομό Τρικάλων, αναφέρθηκαν στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και οι Δήμαρχοι Πύλης και Τρικκαίων Κώστας Κουφογάζος και Χρήστος Λάππας αντίστοιχα. 

«Αναμένουμε 650 περίπου αθλητές που μαζί με τους συνοδούς, θα φτάσουν τα 1.000 άτομα, με ότι αυτό συνεπάγεται σε τέτοιες εποχές για την τοπική οικονομία», ανέφερε στο trikalanews.gr το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Πανελλήνιων Αγώνων Ανωμάλου δρόμου, Δημήτρης Χαχάμης. 

«Στηρίζουμε πάντα τέτοιες εκδηλώσεις που δίνουν προστιθεμένη αξία στην Θεσσαλία και είμαστε σίγουροι για την επιτυχία της διοργάνωσης γιατί το απέδειξαν τα Τρίκαλα και στο παρελθόν ότι μπορούν να διοργανώσουν αθλητικές διοργανώσεις, υψηλού επιπέδου», ανέφερε μεταξύ άλλων από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.