Headlines News :

Επιμορφωτική ημερίδα από το ΚΕΣΥΠ.

Δημοσίευση από Art and City | Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013 3:54 π.μ.

Τρίκαλα.

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013.

Το ΚΕΣΥΠ Τρικάλων σε συνεργασία με την Β/Βάθμια Εκπαίδευση Τρικάλων, τον ΟΑΕΔ, το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης. το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας, και το Γραφείο Διαμεσολάβησης του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Σπουδές – Υποτροφία –Εργασία στην Ευρώπη».
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη και ώρα 12 έως 2 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. του Δήμου, στο Δημαρχείο Τρικάλων.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Γενικός Πρόξενος της Γαλλίας και Διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης Christophe Le Rigoleur.

Οργανωτική επιτροπή: Ιακωβάκη Ευαγγελία, Ποντικάκης Σωφρόνης, Μόσιου Ιωάννα, συντονίστρια: Ιακωβάκη Ευαγγελία. 


Ομιλητές: Κοτρώτσιου Ευαγγελή (Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων), Ilham Belhabib (Εκπρόσωπος Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσ/κης), Πάλλας Στέφανος (Σύμβουλος eures στον ΟΑΕΔ Τρικάλων), Ντόνα Ευαγγελία (Διευθύντρια στο Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας Aketh), Κωστούλας Αχιλλέας (Επιστημονικός Συνεργάτης στο Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας Aketh), Παπαντωνίου Αντώνης (Οργανωτικός Υπεύθυνος Γραφείου Διαμεσολάβησης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας), Δρ.Ιακωβάκη Ευαγγελία (Φυσικός-Ακτινοφυσικός Ιατρικής, MSc, Ph.D,Υπεύθυνη ΣΕΠ στο ΚΕΣΥΠ Τρικάλων). 

Η ημερίδα απευθύνεται: 
1. Σε καθηγητές που διδάσκουν ΣΕΠ στα Γυμνάσια, που παίρνουν μέρος σε προγράμματα Αγωγής Σταδιοδρομίας, που είναι σύνδεσμοι επικοινωνίας με το ΚΕΣΥΠ Τρικάλων, που συμμετέχουν ή επιθυμούν να συμμετάσχουν σε προγράμματα Δια Βίου Μάθησης, σε καθηγητές Γαλλικών, Οικονομικών, Κοινωνιολογίας και σε καθηγητές οποιασδήποτε ειδικότητας. 
2. Σε μαθητές που συμμετέχουν σε προγράμματα Αγωγής Σταδιοδρομίας, που συμμετέχουν ή επιθυμούν να συμμετάσχουν σε προγράμματα Δια Βίου Μάθησης, σε μαθητές που ενδιαφέρονται για σπουδές στη Γαλλία. 
3. Σε πτυχιούχους ΑΕΙ-ΤΕΙ που ενδιαφέρονται για έρευνα στην Ευρώπη και σε πτυχιούχους ΑΕΙ-ΤΕΙ που ενδιαφέρονται για μεταπτυχιακά στη Γαλλία. 
4. Σε σπουδαστές και απόφοιτους ΙΕΚ. 
5. Σε άνεργους που ενδιαφέρονται για εργασία στην Ευρώπη. 

Η παράδοση της βεβαίωσης συμμετοχής θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της ημερίδας σε όλους τους εγγεγραμμένους ακροατές. 

Πληροφορίες ΚΕΣΥΠ ΤΡΙΚΑΛΩΝ κα Ιακωβάκη Ευαγγελία Τηλ - fax: 2431028081, κινητό: 6977474997 & e-mail: kesyp@dide.tri.sch.gr.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.