Headlines News :

Alternative Rock Live.

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013 11:44 π.μ.

Τρίκαλα.

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013.

Η Ανεξάρτητη πολιτιστική κίνηση PANDORA’S BOX BOOKING παρουσιάζει περήφανα τους: Poem.

Οι POEM είναι ένα τετραμελές Alternative / Progressive Rock / Metal συγκρότημα με έδρα την Αθήνα, στην Ελλάδα, το οποίο ιδρύθηκε από τον Γιώργο Προκοπίου, τον Γιώργο Αναγνώστου και τον Kamil Kamieniecky. Η μπάντα ιδρύθηκε το 2006, έχουν περάσει από διάφορα στάδια μέχρι να καταλήξουν στο σημερινό line-up με τον Γιώργο Προκοπίου (φωνητικά / κιθάρα), τον Γιώργο Αναγνώστου (lead κιθάρα), τον Στράτο Χάιδο (μπάσο) και τον Σταύρο Ρήγο (τύμπανα). Οι Poem έχουν μοιραστεί την σκηνή με τους Ozzy Osbourne, Pain of Salvation, Paradise Lost κα. Περισσότερα: εδώ.

3Fold Pain: Το συγκρότημα 3Fold Pain δημιουργήθηκε στις αρχές του 2010 από ένα σύνολο τεσσάρων μουσικών. Αν και η περίοδος ύπαρξης τους είναι μικρή, έχουν παίξει σε πάρα πολλούς συναυλιακούς χώρους και φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, κερδίζοντας πολύτιμη εμπειρία και μια συνεχώς αυξανόμενη βάση οπαδών. Έχουν πραγματοποιήσει μια Ιταλική περιοδεία και support σε μεγάλα σχήματα του όπως οι Ava Inferi Rune Eriksen (Mayhem, Aura Noir, etc αλά και την σκηνή του River Party 2012 στην Καστοριά μετά από την επιλογή τους μέσω διαγωνισμού με σχήματα όπως οι Nouvelle Vague, Thievery Corporation και Έλληνες καλλιτέχνες όπως οι Χάρις Αλεξίου, Δήμητρα Γαλάνη, Νίκος Πορτοκάλογλου, Αλκίνοος Ιωαννίδης και άλλοι. Πριν από ελάχιστους μήνες κυκλοφόρησαν την νεα τους δισκογραφική δουλεία με τιτλο 3Fold Pain από την Turkey Vulture Records / Bungalo Records / Universal Music Group Distribution (USA). Περισσότερα εδώ.

The Shiver (Italy, Viterbo): Οι Shiver σχηματίζονται το 2005, από την Faith (φωνητικά, σύνθεση) και τον Finch (drums). Η μπάντα παίζει μια μίξη Alternative Rock / Metal / Ambient / Electro Goth. Έχουν πραγματοποιήσει περιοδείες στην Ευρώπη και έχουν παίξει support με τους Misfits, The Ark, Papa Roach, Negramaro, Perturbazione και πολλούς άλλους. Έχουν κυκλοφορήσει ένα demo, δύο full-length albums και ένα ακουστικό EP. Περισσότερα εδώ.

Info:
Alternative Rock live.
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013, 8μμ.
Κεντρική Πλατεία Μουσική Σκηνή, Τρίκαλα.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.