Headlines News :

Ο απατημένος σύζυγος.

Δημοσίευση από Art and City | Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013 3:53 π.μ.

Θεσσαλονίκη.

Από Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013.

Πρεμιέρα το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 9:00 το βράδυ στο θέατρο "ΡΟ" Αριστοτέλους 23 στον 2ο όροφο με το έργο του Μολιέρου "Ο απατημένος σύζυγος" από το Σύγχρονο Θέατρο Ροντίδη.

"Προσεγγίσαμε το έργο του Μολιέρου με σχετική υπερβολή στην κίνηση του σώματος και των εκφραστικών μέσων, δίνοντας μια σύγχρονη διάσταση πολλών ταχυτήτων. Μια άπιστη σύζυγος που με πονηριά καταφέρνει να ταπεινώνει και να γελοιοποιεί τον σύζυγο της, αναγκάζοντας τον να ζητάει συγνώμη ακόμα και από τον εραστή της.

Το περιεχόμενο της κωμωδίας αυτής, στηλιτεύει κοινωνικές συμπεριφορές ανθρώπων που στην ανάγκη τους να αναρριχηθούν κοινωνικά γίνονται πιόνιατης άρχουσας τάξης", Γιώργος Ροντίδης.

Τη σκηνοθεσία και προσαρμογή της παράστασης υπογράφει ο Γιώργος Ροντίδης, η σκηνογραφία είναι του Νίκου Καλαϊτζίδη, τα κοστούμια της Ελένης Δημοπούλου, οι στίχοι του Γιώργου Ροντίδη, η μουσική του Βαγγέλη Παρασκευά, η μουσική επιμέλεια του Άρη Βέβη, οι χορογραφίες της Κατερίνας Αντωνιάδου.

Παίζουν οι: Στέφανος Καλλιανίδης, Θωμαή Μωϋσίδου, Χρήστος Παπαμηνάς, Μαρία Φωτιάδου, Έρη Ρέζα, Άρης Βέβης, Αργυρώ Τόλιου.

Info:
Ο απατημένος σύζυγος.
Από Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013.
Θέατρο Ρο, Αριστοτέλους 23, Θεσσαλονίκη.
Είσοδος: 10€ & μειωμένο 8€.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.