Headlines News :

Οδυσσέας Τσάκαλος live.

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013 10:32 π.μ.

Λάρισα.

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013.

Ιδρυτικό μέλος των ΦΑΤΜΕ, μετά την διάλυσή τους συνεργάζεται πολλά χρόνια με τον Ν. Πορτοκάλογλου ενώ συγχρόνως συμμετέχει στην δισκογραφία αρκετών Ελλήνων καλλιτεχνών.


Ξεκίνησε να γράφει τραγούδια με τους ΦΑΤΜΕ (Πές το κι έγινε, στη Σταδίου) που είχαν θερμή ανταπόκριση από το κοινό και κυκλοφόρησε την πρώτη του προσωπική δουλειά το 2004 με τίτλο "Φυλακή με ορθάνοιχτη πόρτα". Στον δίσκο συμμετέχουν ο Ν. Πορτοκάλογλου (συνυπογράφουν ένα τραγούδι) και ο Κ. Λειβαδάς που γράφει την μουσική στο " Τι να του συμβαίνει" που αποδίδει έξοχα η Γιώτα Νέγκα. Το "Δεν πειράζει" ξεχωρίζει και αγαπιέται αμέσως δίνοντας το στίγμα του τραγουδοποιού. Σε ανταπόδωση της "επίσκεψης" του Κ.Λειβαδά συνυπογράφουν το "Μιά μέρα έμεινε ακόμα" ντουέτο του Κώστα με την Αντριάννα Μπάμπαλη.
Το 2008 κλείνει ο μεγάλος κύκλος συνεργασίας με τον Ν. Πορτοκάλογλου και ξεκινά ένας καινούργιος με ζωντανές εμφανίσεις που βασίζονται στα δικά του τραγούδια, καθώς και σε καινούργια που κυκλοφορούν τον Δεκέμβριο του 2010 με τίτλο"Εσύ που δε μιλάς". Στο ομότιτλο τραγούδι
συμμετέχουν ο Ν. Ζιώγαλας και η Ευτυχία Μητρίτσα.

Στη δύσκολη αυτή χρονιά που βιώνουμε και έχουμε την ανάγκη να βρεθούμε πιο κοντά, ο Οδυσσέας Τσάκαλος χαριτολογώντας ονόμασε το πρόγραμμα του "καιρός για τρίο". Αλλά ένα τρίο "φωτιά και λάβρα" με εξαίρετους συνεργάτες τους Χάρη Μιχαηλίδη (ηλ.κιθάρα-τραγούδι) από το συγκρότημα Δραμαμίνη και Κώστα Γιαννίρη (μπάσο-τραγούδι).


Info:
Οδυσσέας Τσάκαλος live.
Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013, 10μμ.
Μουσικές Διαδρομές, Λόφος Φρουρίου, Λάρισα.
Μοιραστείτε το :

2 σχόλια:

  1. καλό ήταν να μας ενημερώνετε και για την είσοδο,
    αλλιώς είναι διαφήμιση, δν είναι ενημέρωση...

    ευχαριστώ πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνετε λάθος αγαπητέ Άρη.
    Το ArtandCity.gr ΔΕΝ έχει καμία σχέση με τα δελτία τύπου που συντάσσονται ΜΟΝΟ από τους διοργανωτές (γι΄αυτό και ΔΕΝ μπορεί να τα αλλοιώνει, μιας και ΜΟΝΟ αυτή είναι η πληροφόρηση του) και ΚΑΜΙΑ σχέση με την διοργάνωση όλων αυτών των εκδηλώσεων. Απλά ο ΣΚΟΠΟΣ του είναι να τα προβάλλει από τη στιγμή που του αποστέλλονται ΧΩΡΙΣ χρηματικές συναλλαγές όπως ΟΛΑ σχεδόν τα υπόλοιπα μέσα. Γιατί η ενημέρωση για ΕΜΑΣ είναι ΔΩΡΕΑΝ.
    Ακόμα και σε πολλά που στηρίζουμε με την επικοινωνία πληρώνουμε από την τσέπη μας για την ενίσχυση τους παρακολουθώντας τα. Επίσης οι Διαφημήσεις μας, που ΔΕΝ είναι και πολλές, είναι ορατές ΣΕ ΟΛΟΥΣ σας στα δεξιά της σελίδας μας.
    Τέλος, ΟΥΤΕ ξέρουμε πολλόυς από τους επιχειρηματίες, ΟΥΤΕ είμαστε φίλοι να τα πίνουμε παρέα, ΟΥΤΕ φωτογραφιζόμαστε για φαινόμαστε. Εμάς μας ενδιαφέρει η Μετάδοση και ΜΟΝΟ του Πολιτισμού μας μιας και αυτό μας έχει μείνει σ΄αυτή τη δύσκολη συγκυρία που περνάμε. Και ίσως όντας Πολιτισμένοι Άνθρωποι πια καταφέρουμε να σταθούμε πάλι στα πόδια μας.

    Γι΄ αυτό καλό θα ήταν πριν να λέμε κάτι, να το σκεφτόμαστε, από την στιγμή που ΔΕΝ είναι στο γνωστικό μας αντικείμενο.
    Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια.
    ArtandCity team

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.