Headlines News :

Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα.

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013 11:30 π.μ.

Αποτίμηση του συνολικού αριθμού τροφίμων που συγκεντρώθηκαν από τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ «Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα».

Με την υποστήριξη του ArtandCity.gr

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ «Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα». Η οργανωτική επιτροπή αποτελούμενη από τον Σύλλογο Αργιθεατών ν.Λάρισας, πρόεδρος του η κ. Νανά Μαυραντζά, τον Δημήτρη Ακριβούλη (δημιουργό του Φεστιβάλ), την Δήμητρα Μπαράση και τον Χρήστο Γενιτσεφτσή, θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους φορείς και τους πολίτες που μετείχαν και καταφέραμε όλοι μαζί να συγκεντρώσουμε περίπου 4.700 κιλά τροφίμων ξεπερνωντας τους περσινους 3 τονους. 


Μάλιστα τα σφαγεία «ΟΙΧΑΛΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΝΤΟΥΦΑΣ ΟΕ προσέφεραν 50 κιλά κρέας για τα συσσίτια των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων. Ευχαριστούμε για την στήριξή τους τον Σύλλογο Ποντίων Λάρισας, σύλλογο Αβδελιωτών «Η Βασιλίτσα», τον εξωραϊστικό σύλλογο «Πελασγός», την λέσχη πολιτισμού ΔΟΠΑΕΛ «Ιπποκράτης», την χορωδία του Δήμου Κιλελέρ, τον Πανθεσσαλικό σύλλογο Καλαρρυτινών ν.Λάρισας «Οι Καλαρρύτες», τον σύλλογο Κρανιωτών ν. Λάρισας και περιχώρων «Η Ξηροκρανιά», τον εξωραϊστικό σύλλογο Αμπελοκήπων, τον σύλλογο Ανατολιτών «Ιωάννης ο Πρόδρομος», τον σύλλογο Κρητών φοιτητών, τους Αδέσποτους Εθελοντές Λάρισας, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, τον Δήμο Κιλελέρ, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων, όλους τους χορευτές, χοροδιδάσκαλους και μουσικούς, καλλιτέχνες για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους, τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας και το ΕΣΥΝΕ. 

Επίσης ευχαριστούμε τον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για την παρουσίαση των εκδηλώσεών μας, καθώς και τον Ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης, και τους χώρους που φιλοξένησαν το φεστιβάλ. Η διανομή ξεκίνησε αρχικά στα συσσίτια των Αγίων τεσσαράκοντα Μαρτύρων, και μέρος επίσης θα μοιραστεί στα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και την Ελληνική Παιδική Μέριμνα. Όλοι μαζί δίνουμε ραντεβού και για του χρόνου με την συμμετοχή περισσοτέρων.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.