Headlines News :

Οι μπανάνες πάνε στο Δαμάσι!!!

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013 12:11 π.μ.

Δαμάσι, Λάρισα.

Το Δημοτικό Σχολείο Δαμασίου στα πλαίσια του προγράμματος Comenius με τίτλο: “Don’t Worry, be Healthy” και της Ευέλικτης Ζώνης, πραγματοποίησε εκδήλωση ενημέρωσης των μαθητών σε συνεργασία με γνωστή εταιρία διανομής φρούτων, για τα οφέλη της καθημερινής κατανάλωσης φρούτων και κατ’ επέκταση την αλλαγή διατροφικών συνηθειών, με στόχο την υιοθέτηση της υγιεινής διατροφής.


Οι μικροί μαθητές ενημερώθηκαν από διατροφολόγο για τη χρησιμότητα των φρούτων και των λαχανικών στη καθημερινή μας διατροφή, για τις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που περιέχουν τα φρούτα, για τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να τα καταναλώσουμε και παρακολούθησαν ένα ενδιαφέρον Video για την καλλιέργεια της μπανάνας και πώς από την μακρινή Costa Rica φτάνει στο πιάτο μας. Με τις ερωτήσεις τους έλυσαν διάφορες απορίες σχετικά με την κατανάλωση φρούτων και τέλος στους μαθητές μοιράστηκε έντυπο υλικό με συνταγές σχετικές με τα φρούτα.

Φεύγοντας οι μικροί μαθητές απόλαυσαν αυτά που πριν λίγο έμαθαν, τρώγοντας από μία νοστιμότατη μπανάνα που η εταιρία είχε την ευγενική καλοσύνη να μοιράσει στους μαθητές.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.