Headlines News :

Βραδιά ελαφρολαϊκού τραγουδιού.

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013 10:33 π.μ.

Βόλος.

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013.
 
Αφιέρωμα στο ελαφρολαικό τραγούδι των δεκαετιών 1960 - 1970 διοργανώνει η «Σχολή Ελληνικής Μουσικής» του Παύλου Πλάκα, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και ώρα 9μμ στο "Καφέ Όπερα".

Θα παρουσιαστούν πολύ γνωστά τραγούδια των Μίμη Πλέσσα, Στ. Κουγιουμτζή, Μ. Λοΐζου, Δήμου Μούτση, Γιάννη Σπανού και άλλων γνωστών δημιουργών που ερμήνευσαν μεγάλες φωνές του ελαφρολαικού τραγουδιού (Κόκκοτας, Καλατζής, Πουλόπουλος, Νταλάρας, Μητσιάς και άλλοι). 

Με την ελαφρολαϊκή ορχήστρα της «Σχολής Ελληνικής Μουσικής» παίρνουν μέρος οι Γιώργος Βλαχοτάσιος (τραγούδι), Ρίτα Παπαγεωργίου (τραγούδι), Νίκος Καραγιάννης (μπουζούκι), Κώστας Βουδούρης (μπαγλαμά) και στα πλήκτρα ο Παύλος Πλάκας που έχει την ενορχήστρωση και την επιμέλεια του όλου προγράμματος. 

Ενδιάμεσα, μεμονωμένοι μαθητές της Σχολής θα παρουσιάσουν ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα με ελληνικές και ξένες μπαλάντες. Παίζουν και τραγουδούν οι μαθητές Ευριπίδης Πολύζος, Αριόλα Μουσαμπέλιου, Σπυριδούλα Λαμπρού, Γιώργος Παπαστεργίου, Γιώργος Αγαπητός, Βασίλης Τσεπάνης και Ανδρεάνα Κοσκινά.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Info:
Βραδιά ελαφρολαϊκού τραγουδιού.
Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013, 9μμ.
Καφέ Όπερα, Ογλ 1, Βόλος.
Είσοδος ελεύθερη.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.