Headlines News :

Α΄ Βραβείο Φωτογραφίας στον Αντρέα Γκανάτσιο.

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013 12:27 μ.μ.

Λάρισα.

Το Α΄ Βραβείο Φωτογραφίας δόθηκε την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013 (σε εντυπωσιακή τελετή στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας) στον Αντρέα Γκανάτσιο, για το διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Η άγνωστη Θεσσαλία», για τη φωτογραφία του με τίτλο "τα άγρια άλογα του Ολύμπου στη χιονοθύελλα". Η απονομή του βραβείου έγινε από τον πρόεδρο του δικτύου ΜΚΟ Θεσσαλίας, κ. Κωνσταντίνο Σκριάπα.

H κριτική επιτροπή φωτογραφίας αποτελούμενη από τους Αργύρη Ζαφειρίδη (Καθηγητή Αγγλικών – Φωτογράφο), Μαρία Αθανασίου (Φωτογράφο), Βαγγέλη Ξένο (Φωτογράφο Άγριας φύσης), Μαρία Γώγου (Φωτογράφο), Μάρη Τσαμακίδου (Εκπαιδευτικο - Φωτογράφο), επέλεξε τη φωτογραφία του Ελασσονίτη εκπαιδευτικού – Φωτογράφου Αντρέα Γκανάτσιου ως πρώτη ανάμεσα από 150 περίπου φωτογραφίες που είχαν αποσταλεί στο διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Η άγνωστη Θεσσαλία», 30 από τις οποίες αναρτήθηκαν σε έκθεση στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας. 

Ο διαγωνισμός και η έκθεση διοργανώθηκαν στα πλαίσια του 5ου Νεανικού Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Λάρισας/ artfools video festival 2013 από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, την artfools και το δίκτυο ΜΚΟ Θεσσαλίας. Η έκθεση ξεκίνησε την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου και τελείωσε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013.


Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.