Headlines News :

Πρόσληψη Καλλιτεχνικού Διευθυντή.

Δημοσίευση από Art and City | Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013 3:48 π.μ.

Θεσσαλικό Θέατρο, Λάρισα.

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Θεατρικής Κοινωφελούς Επιχείρησης "Θεσσαλικό Θέατρο" του Δήμου Λαρισαίων καλεί τους ενδιαφερομένους να υποβάλλουν γραπτά τις αιτήσεις τους για την κάλυψη της θέσης του καλλιτεχνικού διευθυντή στο Θέατρο, ο οποίος θα υπογράψει σύμβαση ορισμένου χρόνου.


Όπως αναφέρεται σε σχετική προκήρυξη οι υποψήφιοι /ες πρέπει να προέρχονται από το χώρο του θεάτρου ή να έχουν ασχοληθεί με θέματα θεάτρου επαγγελματικά και να έχουν μία από τις εξής ιδιότητες: 
- Ηθοποιός, Σκηνοθέτης, Σκηνογράφος ή Ενδυματολόγος, με αναγνωρισμένη προσφορά και καταξίωση στο Επαγγελματικό θέατρο. 
- Θεατρικός Συγγραφέας, Μεταφραστής έργων, Θεατρολόγος, Κριτικός Θεάτρου ή Συνθέτης με αναγνωρισμένη Επαγγελματική εργασία στο θέατρο. 

Παράλληλα πρέπει να έχει διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες και μάλιστα αποδεδειγμένα και να διαμένει μόνιμα στην πόλη της Λάρισας.

Η σύμβαση συνεργασίας θα είναι ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου αρχομένης από την ημέρα υπογραφής της πρόσληψης, διεπόμενη από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία και ακολουθώντας τις διατάξεις του ν.4024/2011 «Περί ενιαίου μισθολογίου» ως προς το σκέλος της μηνιαίας αμοιβής, όπως είναι υποχρεωμένη η Δημοτική Θεατρική Κοινωφελής Επιχείρηση «Θεσσαλικό Θέατρο» του Δήμου Λαρισαίων να ακολουθήσει.

Οι υποψήφιοι/ες για τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή οφείλουν μαζί με την αίτηση να υποβάλλουν φάκελο με τις γενικές και ειδικές προτάσεις τους για τη Δημοτική Θεατρική Κοινωφελή Επιχείρηση «Θεσσαλικό Θέατρο»- του Δήμου Λαρισαίων ένα γενικό πλάνο προγραμματισμού (δραματολόγιο) για ολόκληρη τη θητεία του/της. 

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στη Γραμματεία του Θεσσαλικού Θεάτρου οδός Γεωργιάδου 53 Λάρισα Τ.Κ. 41447, τηλ 2410621209, φαξ 2410621210, μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες, από την τελευταία ημέρα δημοσίευσης στο τύπο.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.