Headlines News :

Μαζί αυτοσχεδιάζουμε.

Δημοσίευση από Art and City | Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013 3:52 π.μ.

Τρίκαλα.

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΙΟΥ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΡΟΒΑΣ και οι OPERA CHAOTIQUE, ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 στα ΤΡΙΚΑΛΑ στο club “ΑΠΑΡΧΕΣ”.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ένας από τους μεγαλύτερους και καθιερωμένους πλέον Έλληνες τραγουδοποιούς, μαζί με την εκρηκτική Δήμητρα Παπίου, μία υπέροχη, διακριτική και ταυτόχρονα φλογερή παρουσία στο χώρο της ελληνικής έντεχνης μουσικής σκηνής αλλά βέβαια και τον πολυπράγμων "Αγαμο Θύτη" Δημήτρη Σταρόβα παρουσιάζουν ένα μοναδικά εκφραστικό & σπάνιο μουσικό δρώμενο...

Το πρώτο μέρος της ανατρεπτικής αυτής παράστασης έχουν σχεδιάσει και συμμετέχουν με επιτυχία οι «OPERA CHAOTIQUE», το δίδυμο Tenorman & Voodoo Drummer (κατά κόσμον Γιώργος Τζιουβάρας & Χρήστος Κουτσογιάννης).

Η καταλυτική σύμπραξη όλων, στο δεύτερο μέρος της παράστασης, είναι μία ευχάριστη αλλά μοναδική έκπληξη για τον θεατή αφού όλοι μαζί τραγουδούν επί σκηνής αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια από το σύνολο των δισκογραφικών επιτυχιών τους αλλά και εξαιρετικά κομμάτια από ένα πλούσιο ρεπερτόριο χωρίς όμως να διστάζουν να… πρωτοτυπήσουν! 

«Μαζί Αυτοσχεδιάζουμε» το Σάβ.16 Φεβρ.2013 στην μουσική σκηνή «ΑΠΑΡΧΕΣ» στα Τρίκαλα! 

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά) : Αντωνοπούλου Ρούλα- ηθοποιός, Αμπράζης Ακης- μπάσο, Ιωαννίδης Λεωνίδας - πνευστά & κρουστά, Καλαντζάκος Νίκος- πιάνο, Μεσσήνη Λητώ - σοπράνο, Παργινός Σταύρος- τσέλο, Σινογιάννης Δημήτρης - κιθάρες, Σπυρόπουλος Φίλιππος - τύμπανα. 

Την ηχοληψία της αίθουσας κάνει ο Γιώργος Καραγιαννίδης. Τον σχεδιασμό των φωτισμών έκανε ο Περικλής Μαθιέλλης και τον χειρισμό των φωτισμών κάνει ο Λευτέρης Μάλλιος. 

Οργάνωση-Παραγωγή: "METΡΟ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ". Τηλ. επικοινωνίας : 210.6439.089. 
www.metrolive.gr 
http://www.facebook.com/metromusicproductions 

Μουσική σκηνή "ΑΠΑΡΧΕΣ", Καλαμπάκας 125, Τρίκαλα. 
Τηλ. κρατήσεων: 2431075800. 

Info:
Μαζί αυτοσχεδιάζουμε.
Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013.
Απαρχές club, Καλαμπάκας 125, Τρίκαλα.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.