Headlines News :

Μουσικές στιγμές από τον Ελληνικό Κινηματογράφο.

Δημοσίευση από Art and City | Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 12:45 μ.μ.

Τρίκαλα.

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013.

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 7:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων μια εξαιρετική Μουσική Παράσταση – Αφιέρωμα στους Έλληνες συνθέτες που υπηρέτησαν με τα τραγούδια και τη μουσική τους την μεγάλη οθόνη, όπως οι Μ. Θεοδωράκης, Μ. Χατζιδάκις, Μ. Πλέσσας, Σ. Ξαρχάκος,και ο Σταμάτης Κραουνάκης. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Τρικάλων και τελεί υπό την αιγίδα του «Ο Ασκληπιός».


Μια μοναδική Συναυλία - Αφιέρωμα στους κορυφαίους Έλληνες συνθέτες που εμπνεύστηκαν από τη μεγάλη οθόνη θα παρουσιαστεί και στα Τρίκαλα, σ’ ένα πρόγραμμα που ταξιδεύει τον ακροατή στα μουσικά μονοπάτια του Ελληνικού Κινηματογράφου από τη ¨χρυσή εποχή¨ μέχρι σήμερα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αξέχαστες, αγαπημένες μελωδίες και ήχους από ελληνικές ταινίες που αναδύουν το άρωμα και τον ρομαντισμό της παλιάς Αθήνας, της Ελλάδας του ’50 του ’60 αλλά και τις νεότερης και πιο σύγχρονης εποχής. Αξέχαστες μουσικές στιγμές και εικόνες ζωντανεύουν με τις εμπνευσμένες ερμηνείες του δημοφιλούς τραγουδιστή και ηθοποιού Παναγιώτη Πετράκη που ενώνει τις καλλιτεχνικές του δυνάμεις με την γνωστή πιανίστα Τατιάνα Παπαγεωργίου, σε μια σειρά συναυλιών που έχουν ήδη στεφθεί με επιτυχία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο Παναγιώτης Πετράκης πέρα από καταξιωμένος ηθοποιός έχει ερμηνεύσει σημαντικούς ρόλους στο μουσικό θέατρο και έχει συνεργαστεί ως τραγουδιστής με κορυφαίους Έλληνες συνθέτες (Πλέσσα, Θεοδωράκη, κ.α.), ενώ η Τατιάνα Παπαγεωργίου παράλληλα με τη σολιστική της δραστηριότητα είναι μόνιμη συνεργάτιδα, γνωστή και ως ‘μουσική πρέσβειρα’ του Μίκη Θεοδωράκη. Στα κρουστά ο Θοδωρής Ντούσκας που αναδεικνύει τον ρυθμικό πλούτο του προγράμματος. Οι προβολές και η ενορχηστρωτική επιμέλεια της παράστασης είναι της Τατιάνας Παπαγεωργίου, της οποίας η ιδιαίτερη πατρίδα είναι τα Τρίκαλα. 

Τα εισιτήρια της εκδήλωσης προπωλούνται στα εξής σημεία: Δισκορυχείο 24310-77559, Βιβλιοπωλείο Κηρήθρες 2431038660, Βιβλιοπωλείο Τσοπελάκου 2431026967. 

Τα εναπομείναντα από την προπώληση εισιτήρια θα διατίθενται στην είσοδο του Πνευματικού Κέντρου από 18.00 έως 19.00 την ημέρα της εκδήλωσης.

Info:
Μουσικές στιγμές από τον Ελληνικό Κινηματογράφο.
Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013, 7:30μμ.
Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων, Τρίκαλα.
Είσοδος: 5€.  
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.