Headlines News :

Ελεύθερο Πανεπιστήμιο για όλους με Ψυχολογία.

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 1:14 π.μ.

Βόλος.

Ξεκινάει το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013.

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από πολίτες όλων των ηλικιών και όλων των μορφωτικών επιπέδων αναμένεται να ξεκινήσει το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου το τμήμα Ψυχολογίας του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Βόλου από τον Φορέα Υλοποίησης Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων «Πολίτες Εν Γνώσει».


Ένα πρόγραμμα που η θεματολογία του εξετάζει και συζητάει από κοινού με εισηγητές και σπουδαστές ζητήματα της προσωπικής, οικογενειακής και κοινωνικής ζωής. Πιο συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για το ψυχολογικό προφίλ του Έλληνα στην εποχή της κρίσης, τη δομή της οικογένειας και τις επιδράσεις της στο παιδί, τις ενδοοικογενειακές σχέσεις και το γάμο, το μεγάλωμα των παιδιών και τις συνήθεις συγκρούσεις, την απιστία, τα λειτουργικά όρια και τις συνέπειες στη συμπεριφορά των παιδιών, κ.α.

Το πρόγραμμα έχει καταρτιστεί από το μέλος του Δ.Σ. των «Πολιτών Εν Γνώσει» Γιώργο Γιαννούση διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Ψυχοθεραπευτή, Οικογενειακού θεραπευτή & Συμβούλου Τοξικοεξάρτησης

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά από τις 10.00-14.00 και τα απογεύματα από τις 18.00-21.00 εκτός Δευτέρας και Τετάρτης και θα ολοκληρωθούν αφού καλυφτούν οι κενές θέσεις οι οποίες είναι ήδη περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα κόστος συμμετοχής για 12 τρίωρες διαλέξεις είναι 50€ ενώ όσοι ανήκουν στις ομάδες ανέργων, ΑμεΑ, Φοιτητών, και Πολυτέκνων με 30€ και αφού προσκομίσουν τα δικαιολογητικά τους.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα τηλέφωνα: από σταθερό 80.111.70.111 με αστική χρέωση ή στο 6980218621.

Πληροφορίες έχουν αναρτηθεί και στο διαδίκτυο στο facebook: politesgnosei και στην επίσημη ιστοσελίδα του φορέα politesengnosei.gr όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν φόρμα ενδιαφέροντος.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.