Headlines News :

Στο ντιβάνι του Ίρβιν Γιάλομ.

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013 5:44 π.μ.

Αθήνα.

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013.

Πρόκειται για το δεύτερο βιβλίο του δημοφιλούς και στη χώρα μας Ίρβιν Γιάλομ που ανεβαίνει στη σκηνή (το πρώτο ήταν το «Όταν έκλαψε ο Νίτσε» σε διασκευή της Ευαγγελίας Ανδριτσάνου). Ο Κώστας Γάκης υπογράφει τη θεατρική διασκευή του μπεστ σέλερ του Γιάλομ «Ο δήμιος του έρωτα», εστιάζοντας στον εύθραυστο ψυχισμό της εβδομηντάχρονης Θέλμα.


Η Ξένια Καλογεροπούλου ενσαρκώνει την ηλικιωμένη Θέλμα, την πρώην χορεύτρια που βασανίζεται από έντονη ερωτική εμμονή για τον προηγούμενο και κατά πολύ νεότερο ψυχοθεραπευτή της, τον Μάθιου. Η ηρωίδα είχε συνάψει μαζί του μια σύντομη ερωτική σχέση πριν οκτώ χρόνια που κράτησε μόλις είκοσι εφτά μέρες. Εκείνη η σχέση έχει καρφωθεί στο μυαλό της και είναι πλέον ανήμπορη να συνεχίσει τη ζωή της.
Ο καινούριος της ψυχοθεραπευτής, ο Ίρβιν (Μηνάς Χατζησάββας) θα προσπαθήσει κατά τη διάρκεια των συνεδριών τους να ξεριζώσει με κάθε θεραπευτικό μέσο που διαθέτει αυτή την εμμονή.
Το χορογραφικό στοιχείο έχει έντονη παρουσία στην παράσταση, καθώς μια μπαλαρίνα (Έλενα Γεροδήμου) αναπαριστά χορογραφικά την ψυχή της Θέλμα. Παράλληλα, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Μάθιου (Χρήστος Παπαδόπουλος) είναι ταυτόχρονα και χορευτής και αλληλεπιδρά με την μπαλαρίνα, ενώ και οι δύο πρωταγωνιστές της ιστορίας μπαίνουν κι αυτοί σε μια κινησιολογική περιπέτεια μαζί τους. 

Το κοινό έχει τη δυνατότητα να συνεισφέρει στην παραγωγή. Αν επιθυμείτε να κάνετε ένα ωραίο δώρο στους αγαπημένους σας, μια πρωτότυπη ιδέα θα ήταν να αγοράσετε εισιτήρια για την παράσταση μέσω Groopio και να τους αφήσετε να δουν με έκπληξη το όνομά τους στο πρόγραμμα της παράστασης... Αν θέλετε, λοιπόν, έχετε την ευκαιρία να συνεισφέρετε στην παραγωγή της παράστασης μέσω του Groopio. Στόχος είναι να μαζευτούν 6450. Το project θα λήξει στις 10/1/2013 23:00. Γίνετε groopie του project. 

Συντελεστές. 
Μετάφραση: Ευαγγελία Ανδριτσάνου. 
Θεατρική διασκευή–μουσική–σκηνοθεσία: Κώστας Γάκης. 
Σκηνικά-κοστούμια: Παναγιώτα Κοκορού. 
Χορογραφίες: Έλενα Γεροδήμου, Χρήστος Παπαδόπουλος. 
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης. 
Βίντεο: Creatives Pro. 
Βοηθός σκηνοθέτη: Ιφιγένεια Ντούμη. 

Παίζουν: Ξένια Καλογεροπούλου, Μηνάς Χατζησάββας, Έλενα Γεροδήμου, Χρήστος Παπαδόπουλος. 

Παραγωγή: Γιώργος Καρναβάς, Δημήτρης Παπαιωάννου, Αργύρης Παπαδημητρόπουλος, Διονύσης Μπουγάς.

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη (Πειραιώς 206, Ταύρος), Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση. Αγορά με πιστωτική κάρτα: 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και στην Ιστοσελίδα του Ιδρύματος mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται και σε όλα τα καταστήματα Public εκτός από εκείνα στις περιοχές: Αιγάλεω, Ν. Ερυθραία, Αγία Παρασκευή.

Info:
Ο Δήμιος του έρωτα.
Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013, 9μμ.
Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, Πειραιώς 206, Αθήνα.
Είσοδος: 15€ & μειωμένο 12.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.