Headlines News :

Ρεσιτάλ πιάνου.

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013 4:57 π.μ.

Αγριά, Βόλος.

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013.

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Νικολάου και Ελένης Πορφυρογένη στην Αγριά ,έχει την χαρά και την τιμή να παρουσιάσει την ταλαντούχα σολίστ πιάνου Νεφέλη Μούσουρα την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου, στις 8 το βράδυ, στη Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Κέντρου του Ιδρύματος Νικολάου και Ελένης Πορφυρογένη στην Αγριά.

Το ρεσιτάλ αυτό, έχει και έναν ακόμη χαρακτήρα. Αποτελεί τον προάγγελο του Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής «ΕΥΜΕΛΕΙΑ ΙΙ» , που θα πραγματοποιηθεί εφέτος από τις 12 έως τις 27 Απριλίου στους χώρους του Πορφυρογένειου. 

Στις 31 Ιανουαρίου η Μούσουρα θα παρουσιάσει ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα: σονάτες του Mozart (σε σολ μείζονα) και του Beethoven (υπό το σεληνόφως), τα έξι κομμάτια op. 118 του Brahms, το op. 4 του Προκόφιεφ, και το έργο Venezia e Napoli του Liszt.

Από οκτώ ετών έχει βραβευθεί σε διαγωνισμούς πιάνου. Το 2005 έλαβε το Α' Βραβείο στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Αγώνες του Υπουργείου Παιδείας, ενώ το 2010 έλαβε το Α' βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Νέων Ελλήνων Πιανιστών. Τον Δεκέμβριο του 2009 τιμήθηκε από την Ακαδημία Αθηνών με το βραβείο «Ε. Μυκονίου».
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.