Headlines News :

Διαγωνισμός φωτογραφίας.

Δημοσίευση από Art and City | Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012 4:05 π.μ.

Με βραβείο έως 10.000€.

Η Nikon ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η υποβολή συμμετοχών για το διαγωνισμό Nikon Photo Contest 2012-2013, ένας από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς φωτογραφίας στον κόσμο.

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός τόσο για επαγγελματίες όσο και για ερασιτέχνες φωτογράφους από όλες τις χώρες, ανεξάρτητα από τις ικανότητες και την εμπειρία τους.
Ανάμεσα στους κριτές του Nikon Photo Contest βρίσκονται γνωστοί φωτογράφοι με ενεργό δράση στην παγκόσμια σκηνή, οι οποίοι θα επιλέξουν συνολικά 64 έργα για το πρώτο, το δεύτερο και το τρίτο έπαθλο σε κάθε κατηγορία, καθώς και ένα μεγάλο έπαθλο για την καλύτερη συμμετοχή.

Οι νικητές θα βραβευτούν με χρηματικό έπαθλο για την αγορά προϊόντων της Nikon αξίας από 970€ έως 9.700€ καθώς και με τη συμμετοχή τους στην έκθεση βραβευμένων έργων.

Κατηγορίες διαγωνισμού:
A. Μεμονωμένες φωτογραφίες
B. Φωτο-ιστορίες-δύο έως πέντες φωτογραφίες που περιγράφουν ένα θέμα ή μία ιδέα
C. Φωτογραφικά video-βίντεο διάρκειας έως και 45 δευτερολέπτων
D. Στιγμιότυπα κίνησης-στατικές φωτογραφίες και video που έχουν ληφθεί με τις φωτογραφικές μηχανές συστήματος Nikon.

Ο διαγωνισμός Nikon Photo Contest (NPC) είναι το νέο όνομα του παλιότερου διαγωνισμού Nikon Photo Contest International, ο οποίος διεξήχθη για πρώτη φορά το 1969. Παράλληλα, κατά τον 34ο χρόνο διεξαγωγής του, εκτός από το νέο όνομα, ο διαγωνισμός NPC έχει διαφοροποιηθεί σημαντικά και σε άλλους τομείς, όπως με τη δημιουργία κατηγορίας video.


Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό πατήστε εδώ.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.