Headlines News :

Battleroar live.

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 3:59 π.μ.

Τρίκαλα.

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012.

Οι Battleroar αποτελούν μια επική metal μπάντα που χρονολογείται από το 2000. Οι επιρροές τους απαντούν σε θρυλικά ονόματα των 80's, αλλά και πιο σύγχρονα, όπως Manilla Road, Omen, Cirith Ungol, Brocas Helm, Manowar, Jag Panzer, Doomsword, Heavy Load (από στίχους των οποίων πήραν και το όνομά τους) κλπ..


Η ουσία της μπάντας απελευθερώνεται έντονα και στις ζωντανές εμφανίσεις της, και παρόλη την δυναμική η live παρουσία τους ήταν περιορισμένη το τελευταίο διάστημα εξαιτίας αλλαγών στη σύνθεση του γκρουπ, μέχρι να φτάσουμε στο σημερινό line up, που απαρτίζουν οι: Gerrit Mutz (Sacred Steel), Dawn of Winter - (φωνή), Κώστας Τζώρτζης (κιθάρες), Αντρέας Σωτηρόπουλος (κιθάρες), Νίκος Παπαδόπουλος (τύμπανα), Σταύρος Αϊβαλιώτης (μπάσο) και Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης (βιολί). 
Με τις κυκλοφορίες τους, εκ των οποίων 3 ολοκληρωμένοι δίσκοι, που έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές, η φήμη τους -και όχι μόνο, αφού έχουν δώσει και αρκετές συναυλίες ανά την Ευρώπη - έχει ξεπεράσει τα σύνορα της πατρίδας μας, με φανατικούς οπαδούς σε όλα τα μήκη του κόσμου - όπως επιβεβαιώνει και το επίσημο F.C. των "Swordbrothers". 

Τώρα έφτασε ξανά η ώρα της Ελληνικής περιφέρειας και συγκεκριμένα των Τρικάλων (αλλά και των Ιωαννίνων). Έτσι, και, ενώ έχει προβλεφθεί - για λίγο αργότερα - το τέλος του κόσμου, οι δυνάμεις του Χάους των Battleroar εξαπολύονται το Σάββατο 15 Δεκέμβρη στην μουσική σκηνή «Κεντρική Πλατεία» Τρικάλων. 
Μαζί τους και οι Mythraal και Null'o'zero, επίσης από Αθήνα. Σας περιμένουμε όλους εκεί με δύναμη και τσαμπουκά για το αληθινό heavy metal!!

After Chaos Metal party at Rising Bar... guest dj HMRM!

Info:
Battleroar live στα Τρίκαλα. 
Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012, 8.30μμ.
Κεντρική Πλατεία Μουσική Σκηνή, Τρίκαλα.
Είσοδος: 8€.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.