Headlines News :

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 4:26 π.μ.

Καρδίτσα.

Πέντε σημαντικές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα πραγματοποιήσει το Ωδείο Καρδίτσας- Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης το εορταστικό δεκαπενθήμερο των Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς.


Όπως κάθε χρόνο για πολλές δεκαετίες, έτσι και φέτος το Ωδείο Ευθυμιάδη συνεχίζει την παράδοσή του, δίνοντας το μουσικό παρόν στα Καρδιτσιώτικα Χριστούγεννα με πέντε εκδηλώσεις.

Βυζάντιο και Δύση, Παράδοση και Κλασική Μουσική θα συνυπάρξουν σε μια συναυλία πολύ υψηλού επιπέδου.

Η 1η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου Ευθυμιάδη και θα εμφανιστούν σπουδαστές και καθηγητές του Ωδείου σε Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα τραγούδια και κάλαντα από όλο τον κόσμο.

Η 2η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας, στην καθιερωμένη συναυλία της 2ης ημέρας των Χριστουγέννων, 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:30πμ. με την εμφάνιση των Χορωδιακών και Οργανικών Συνόλων του Ωδείου. Επίσης, θα εμφανιστούν οι διακεκριμένοι σολίστ γκάιντας και καβάλι Μανώλης Ντομπρούδης και σαξοφώνου Αντώνης Ντόντος σε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια της Ανατολικής Ρωμυλίας και από όλο τον κόσμο.

Η 3η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου Ευθυμιάδη και περιλαμβάνει ρεσιτάλ πιάνου του καθηγητή πιάνου και σολίστ Πέτρο Τσιμπερόπουλο και της διεθνούς φήμης σολίστ και Πανεπιστημιακής καθηγήτριας Σύλβα Σκένδερη.

Η 4η συναυλία που είναι η καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου στις 11:30πμ. στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο, δεύτερη ημέρα του Νέου Έτους με τα μουσικά σύνολα του Ωδείου. Το Ωδείο – Ευθυμιάδη τηρώντας την παράδοση δεκαετιών στην πόλη μας θα προσφέρει τέσσερις (4) πολύ υψηλού επιπέδου συναυλίες συμβάλλοντας στο Εορταστικό κλίμα των ημερών.

Επίσης, τη Παρασκευή 4 Ιανουαρίου τα μουσικά σύνολα του Ωδείου θα επισκεφτούν το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων για να μεταφέρουν το μήνυμα της ελπίδας και της χαράς διαμέσου της μουσικής στους εκατό (100) Περιθαλπόμενους του Θεραπευτηρίου.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.