Headlines News :

Ζητείται ψεύτης.

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 4:28 π.μ.

Λάρισα.

Την μοναδική γνωστή κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά: "Ζητείται Ψεύτης" ανεβάζει στην Σκηνή του, τις παραμονές των Χριστουγέννων και συγκεκριμένα την ερχόμενη Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ, η κεντρική Σκηνή του Θεάτρου Τεχνών Λάρισας.


Πρόκειται ίσως, για την πλέον ευρηματική κωμωδία του μεγάλου σύγχρονου Έλληνα κωμωδιογράφου, με άριστη πλοκή, πολλές εκπλήξεις και με συνεχείς ανατροπές που προσφέρουν απλόχερα στο κοινό, ένα ασταμάτητο γέλιο.

Οι παραστάσεις της κωμωδίας θα δίνονται παράλληλα με την νέα θεατρική επιτυχία της Παιδικής-Νεανικής Σκηνής, με το έργο για παιδιά, με την κωμωδία του Αριστοφάνη: «Ο ΠΛΟΥΤΟΣ & Η ΦΤΩΧΕΙΑ», που παίζεται ήδη με πολύ μεγάλη επιτυχία εδώ και τρείς εβδομάδες τόσο τις Κυριακές στις 12 το μεσημέρι, για το κοινό και τα Σχολεία, με επιπλέον δύο έξτρα Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις την Τρίτη και Τετάρτη 26 και 27 Δεκεμβρίου, επίσης στις 12 το μεσημέρι. Η παράσταση θα δώσει έτσι μια μοναδική ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους θεατές να περάσουν πολύ όμορφα – Θεατρικά Χριστούγεννα.

Η κωμωδία του Ψαθά με το: «ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ», με τον μοναδικό κωμικό ηθοποιό Παναγιώτη Σουπιάδη, στον πρωταγωνιστικό ρόλο, θα χαρίσει επίσης, ευχάριστες θεατρικές Χριστουγεννιάτικες βραδιές στους φίλους του Θεάτρου Τεχνών, όλες αυτές τις ημέρες των εορτών.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία - επιμέλεια μουσικής: Παναγιώτης Σουπιάδης.
Επιμέλεια κοστουμιών – βοηθός σκηνοθέτη: Εύα Τριανταφύλλου.
Κατασκευή και επιμέλεια σκηνικού: Στέλιος Μπουρλής.
Παίζουν οι Ηθοποιοί: Παναγιώτης Σουπιάδης – Δημήτρης Φωτίου - Κατερίνα Χατζημαρκάκη – Στέλιος Ντικούλης – Έλενα Γράβαλου – Εύα Τριανταφύλλου – Βασίλης Σακκάς – Γιώργος Παπαδόπουλος - Αναστασία Παπαδήμα και Δημήτρης Ακριβούλης.


Info:
Ζητείται ψεύτης. 
Πέμπτη - Σάββατο στις 9:15μμ και την Κυριακή στις 7μμ.
Θέατρο Τεχνών, Λάρισα.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.