Headlines News :

Πρεμιέρα για το Ράδιο Κλεψύδρα.

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012 7:53 π.μ.


Στοίχημα να έπαιζε κανείς πότε θα ξεκινούσαν οι εκπομπές μας, θα το έχανε!

Σας ανακοινώνουμε επίσημα λοιπόν, πως η πρεμιέρα μας είναι Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 11 το βράδυ. Και αν θεωρηθεί το ξεκίνημα αυτό αργά, λάθος.

Γιατί απλά το Ράδιο Κλεψύδρα ορίζει πάντα την πρεμιέρα του σύμφωνα με την ανάγκη των συντελεστών του και φυσικά των ακροατών του.

-Τι θα απολαύσετε στο φετινό πρόγραμμα μας:
- Εκπομπές υπό τους ήχους ροκ,έντεχνης,γνήσιας λαικής,ηλεκτρονικής και εναλλακτικής μουσικής.

Πρωινές και μεταμεσονύκτιες ώρες, προγράμματα γνωστά και ως non stop θα γίνονται με επιλογές έμπειρων μουσικών σε ζωντανή μετάδοση και όχι έτοιμη και κρύα playlist. Τις ώρες αυτές θα μπορεί κάθε  μας ακροατής να απολαύσει εξαιρετικούς ήχους από πιο ιδιαίτερα style μουσικής.

Τo team των ραδιοφωνικών παραγωγών  καλύπτουν με την αξία τους αγαπημένα ονόματα γύρω από την δημοσιογραφία, την μουσική, τον αθλητισμό.

Εκπομπές έκπληξη γύρω απ'τα αθλητικά και την υγεία έρχονται να κάνουν την διαφορά. Φέτος οι διαγωνισμοί μας παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο και έχουν σκοπό να γεμίσουν πολλές περιοχές με δώρα σε όλη την Ελλάδα. Τέλος το φετινό μας πρόγραμμα τολμάει να έχει ζωντανή ορχήστρα για να βάλουμε την απόλυτη διασκέδαση μέσα στο σπίτι σας.

Oποιαδήποτε αντιγραφή ιδεών επιτρέπεται, καθώς είμαστε σίγουροι για το δικό μας "αποτέλεσμα".
Ραντεβού 5 Δεκεμβρίου στις 11 μμ
Ράδιο Κλεψύδρα
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.