Headlines News :

Ταινίες της εβδομάδας.

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012 8:04 π.μ.

15 - 21 Νοεμβρίου 2012.

Όλες οι ταινίες της Θεσσαλίας ΜΟΝΟ ΕΔΩ. Κινηματογραφικές Λέσχες, αίθουσες κινηματογράφων, προβολές στο πανεπιστήμιο, όλα εδώ. Μαζεμένα. Για να μη χάνεστε. Α! Και η Κινηματογραφική Λέσχη Καρδίτσας θα προστίθεται στο πρόγραμμα όταν ανακοινώνεται η ταινία της ψηφοφορίας.


Αναλυτικά οι ταινίες και το πρόγραμμα όλων των αιθουσών της Θεσσαλίας παρακάτω.


Καλή κινηματογραφική βδομάδα...


ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ Η ΧΑΡΑΥΓΗ ΜΕΡΟΣ 2ο.
Στο πέμπτο και τελευταίο μέρος παρακολουθούμε την προσαρμογή της Μπέλα στη νέα της ζωή ως βαμπίρ, καθώς και την μεταμόρφωσή της από τον πιο αδύναμο κρίκο σε κυρίαρχο του παιχνιδιού. Την εμφάνισή της θα κάνει για πρώτη φορά και η δεκάχρονη Μακένζι Φόι με την ξεχωριστή της ομορφιά, ως το «αθάνατο παιδί» της Μπέλα και του Έντουαρντ. Η μικρή Ρενεσμέ με τη μοναδικότητά της θα ανατρέψει τις ισορροπίες, φέρνοντας τους Κάλεν αντιμέτωπους με τους Βολτούρι, και θα σημάνει μια απρόσμενη και σοκαριστική εξέλιξη για το λυκάνθρωπο Τζέικομπ Μπλακ. 
Σκηνοθεσία: Μπιλ Κόντον
Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Πάτινσον, Κρίστεν Στιούαρτ, Τέιλορ Λότνερ
Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας
Διάρκεια: 120'
Επίσημος Τίτλος: TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2.
Πόλη: ΛΑΡΙΣΑ / ΒΟΛΟΣ / ΚΑΡΔΙΤΣΑ / ΤΡΙΚΑΛΑ.

Z.
Ο Ζήτα (Ιβ Μοντάν) είναι ένας επιστήμονας που έχει προγραμματίσει να κάνει μια ομιλία κατά της χρήσης της ατομικής βόμβας. Καθώς φτάνει έξω από την αίθουσα που πρόκειται να μιλήσει, δέχεται την επίθεση μιας ομάδας ακροδεξιών εξτρεμιστών που συνδέονται πολιτικά με την κυβέρνηση και, ενώ η αστυνομία είναι δίπλα, δεν παρεμβαίνει. Συνέρχεται από το δυνατό χτύπημα και κάνει την ομιλία, αργότερα όμως υποκύπτει στα τραύματά του. Ενας δημοσιογράφος βρίσκει έναν μάρτυρα κι έναν δικαστή που είναι πρόθυμος να τον ακούσει, παρά τις διαμαρτυρίες της κυβέρνησης. Ακολουθεί μια δίκη στην οποία αποκαλύπτεται μια κυβερνητική συνωμοσία, αλλά όλα ανατρέπονται όταν στην εξουσία, έπειτα από στρατιωτικό πραξικόπημα, ανεβαίνει νέα κυβέρνηση, η οποία απαγορεύει τα μακριά μαλλιά, τους Beatles και τις εκδηλώσεις υπέρ της ειρήνης... 
Σκηνοθεσία: Κώστας Γαβράς.
Πρωταγωνιστούν: Ιβ Μοντάν, Ειρήνη Παπά, Ζαν Λουί Τρεντινιάν, Ζακ Περέν.
Κατηγορία: Δράμα, Ιστορική, Μυστηρίου, Θρίλερ.
Διάρκεια: 127'.
Επίσημος Τίτλος: Z.
Trailer: Z. 
Πόλη: ΛΑΡΙΣΑ (Κινηματογραφική Ομάδα Ιατρικής, Πέμπτη 15 Νοέμβρη 2012, 10μμ, Κτίριο Κατσίγρα, Πλατεία Ταχυδρομείου, Είσοδος ελεύθερη).

Μπιγκ Χιτ.
Στην προσπάθειά του να εξιχνιάσει τα αίτια της αυτοκτονίας ενός συναδέλφου του, ο υπαστυνόμος Αριστείδης Κορμάς θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια εφιαλτική περιπέτεια, όπου οργανωμένο έγκλημα και αστυνομία αποτελούν τις δυο όψεις του ίδιου νομίσματος. Βασισμένο στο κλασικό φίλμ νουάρ του Fritz Lang “The Big Heat”.
Σκηνοθεσία: Κάρολος Ζωναράς.
Πρωταγωνιστούν: Μελέτης Γεωργιάδης (υπαστυνόμος Αριστείδης Κορμάς), Katia O’Wallis (Λώρη και Μισέλ), Ευγενία Αποστόλου (χήρα Φαρμάκη), Γρηγόρης Γαλάτης (Σάκης Παπαδημητρίου), Άλεξ Σπυρόπουλος (Βαρδακαστάνης).
Κατηγορια: Ελλήνική.
Διάρκεια: 94΄.
Επίσημος Τίτλος: Μπιγκ Χιτ.
Trailer: Μπιγκ Χιτ.
Πόλη: ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξιδεύει..., Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012, 8μμ, Παυσίλιπο, Είσοδος 2€).
          
ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
Ένα δημοφιλές παιδικό βιβλίο του 1982, που πρόσφατα μεταφέρθηκε με εντυπωσιακή επιτυχία στη θεατρική σκηνή του Λονδίνου και του Broadway, δίνει την ευκαιρία στον Στίβεν Σπίλμπεργκ να καταπιαστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του με τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Μέσα από μια ανεπανάληπτη οδύσσεια ανιδιοτελούς φιλίας, θαυμαστών ανακαλύψεων και αδάμαστης γενναιότητας, το «War Horse» αναμένεται να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους θεατές κάθε ηλικίας.
Λίγο μετά το ξέσπασμα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο Άλμπερτ, ένας έφηβος που ζει σε μια φάρμα στη βρετανική ύπαιθρο, πληροφορείται πως ο πατέρας του αποφάσισε να πουλήσει τον Τζόι, το αγαπημένο του άλογο, στο βρετανικό ιππικό. Πολύ σύντομα, ο Τζόι καταλήγει στην πρώτη γραμμή του γαλλικού μετώπου, όπου ως δια μαγείας αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων με τους οποίους έρχεται σε επαφή. Πίσω στην Αγγλία, ωστόσο, ο Άλμπερτ, νιώθοντας πως έχει χάσει έναν πολύ καλό φίλο, αποφασίζει να αψηφήσει τις επιταγές της μοίρας και να καταταγεί στον στρατό, με την ελπίδα να τον ξαναβρεί...
  

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ
Πρωταγωνιστούν:
Τζέρεμι Ιρβάιν, Έμιλι Γουότσον, Ντέιβιντ Θιούλις, Πίτερ Μάλαν, Νιλς Άρεστρουπ, Τομ Χίντλστον, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Έντι Μάρσαν, Τόμπι Κέμπελ
Κατηγορία:
Πολεμική
Διάρκεια:
146'
Επίσημος Τίτλος: WAR HORSE.

Trailer: Το άλογο του πολέμου.
Πόλη: ΤΡΙΚΑΛΑ (Δημοτικός Κινηματογράφος, Μύλος Ματσόπουλος, 15-18 & 21 Νοεμβρίου, 8 & 10:15μμ).

Σύννεφο 9.
Δεν το ήθελε. Απλώς συνέβη. Αντάλλαξαν κλεφτές ματιές, ένιωσαν μια έλξη. Δεν πήγαιναν γυρεύοντας. Η Ίνγκε είναι 65άρα. Είναι παντρεμένη εδώ και τριάντα χρόνια και αγαπά τον σύζυγό της. Αλλά της αρέσει κι ο Καρλ, ένας μεγαλύτερος άντρας, ήδη στα 76 του. Υπάρχει πάθος. Κι ύστερα σεξ. Και ξαφνικά η Ίνγκε νιώθει πάλι σαν κορίτσι...   
Σκηνοθεσία: Andreas Dresen.
Πρωταγωνιστούν: Ursula Werner (Inge), Horst Rehberg(Werner), Horst Westphal (Karl), Steffi Kόhnert (Petra).
Κατηγορία: Κοινωνική.
Διάρκεια: 93΄.
Επίσημος Τίτλος: Cloud 9.
Trailer: Cloud 9.
Πόλη: ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξιδεύει..., Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012, 10μμ, Παυσίλιπο, Είσοδος 2€).
        
Το μίσος.
Στα προάστια του Παρισιού, όπως και σε όλα των μεγάλων πόλεων, υπάρχουν περιοχές όπου συγκεντρώνεται ένας μεγάλος πληθυσμός μεταναστών και γενικότερα ανθρώπων που δεν έχουν καμία ίση ευκαιρία, καμία τύχη. Φτωχές περιοχές, με μεγάλη εγκληματικότητα, με μια βίαιη νεολαία που βρίσκεται συχνά στα όρια της κοινωνικής εξέγερσης. Αυτό το σύγχρονο θέμα προσεγγίζει ο σκηνοθέτης μέσα από την ιστορία ενός εικοσιτετραώρου τριών τέτοιων παιδιών. Έχοντας βρει τυχαία ένα αστυνομικό περίστροφο, σχεδιάζουν να εκδικηθούν αν πεθάνει ο φίλος τους που βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κώμα, μετά από συμπλοκή με την αστυνομία. Οι τρεις νέοι περιφέρονται στο Παρίσι, μια πόλη ουσιαστικά ξένη σ' αυτούς, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους είναι περιορισμένοι στο γκέτο τους. Ο νεαρός τότε σκηνοθέτης, πολύ κοντά στην ηλικία των χαρακτήρων του, καταγράφει αυτό το οδοιπορικό, με μια αισθητική άλλοτε ντοκιμαντερίστικη και άλλοτε σχεδόν παραισθητική, αποτυπώνοντας τα κοινωνικά αίτια που κρύβονται πίσω από τις συμπεριφορές. Η ταινία, βαθύτατα πολιτική, παρά τα χρόνια που έχουν περάσει, διατηρεί μια φρεσκάδα και παραμένει σύγχρονη, όχι μόνο στη θεματολογία της αλλά και στην κινηματογραφική γραφή της.
Σκηνοθεσία: Ματιέ Κασοβίτς.
Πρωταγωνιστούν: Βανσέν Κασέλ, Ιμπέρ Κουντέ, Σαίντ Ταγκμαουί, Μπενουά Μαζιμέλ.
Κατηγορία: Κοινωνική.
Διάρκεια: 96'.
Επίσημος τίτλος: LA HAINE.
Trailer: LA HAINE.
Πόλη: ΛΑΡΙΣΑ (Smoking & Drinking Cinema at Stage Club, Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012, 9:45μμ, Είσοδος ελεύθερη).
  
SKYFALL. 
Η τελευταία αποστολή του Bond στην Τουρκία δεν έχει καθόλου καλή κατάληξη και μερικοί από τους πιο σημαντικούς μυστικούς πράκτορες του κόσμου εκτίθενται ανεπανόρθωτα. Τα γραφεία της MI6 δέχονται βομβιστική επίθεση και η M, υπό καθεστώς πίεσης και αμφισβήτησης από τον νέο πρόεδρο της Επιτροπής Μυστικών Υπηρεσιών και Ασφάλειας, Mallory, αναγκάζεται να λάβει δραστικά μέτρα. Η MI6 απειλείται από μέσα και απ’ έξω και η M δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν άλλο, εκτός από τον Bond. O 007 βυθίζεται στο σκοτεινό παρελθόν, με μόνη βοηθό την πράκτορα Eve, για να ακολουθήσει τα ίχνη του μυστηριώδους Silva, τα κίνητρα του οποίου πρέπει να ανακαλύψει.
Σκηνοθεσία: Σαμ Μέντες.
Πρωταγωνιστούν: Ντάνιελ Κρεγκ, Ξαβιέ Μπαρδέμ, Ρέιφ Φάινς, Τζούντι Ντεντς, Ναόμι Χάρρις.
Κατηγορία: Περιπέτεια.
Διάρκεια: 143'.
Επίσημος Τίτλος: SKYFALL.
Trailer: Skyfall.
Πόλη: ΛΑΡΙΣΑ / ΒΟΛΟΣ.

SCREAM 4.
Ο σκηνοθέτης Ουές Κρέιβεν και ο σεναριογράφος Κέβιν Ουίλιαμσον, επαναφέρουν στην μεγάλη οθόνη τη σειρά τρόμου που έδωσε νέα οπτική στο είδος των θρίλερ και κυριάρχησε στο box office, εισπράττοντας περισσότερα από 500 εκατ. δολάρια παγκοσμίως.
Η Νιβ Κάμπελ επιστρέφει στο ρόλο της Σίντνεϊ Πρέσκοτ στο πολυαναμενόμενο αυτό sequel, ενώ από το αρχικό cast επιστρέφουν επίσης ο Ντέιβιντ Αρκέτ και η Κόρτνεϊ Κοξ. Στο cast προστίθενται η Χέιντεν Πανετιέρ, γνωστή ως η μαζορέτα από την τηλεοπτική σειρά “Heroes”, καθώς και η Έμα Ρόμπερτς, ανιψιά της Τζούλια Ρόμπερτς και γνωστή από την ταινία “Valentine’s Day”.
10 χρόνια μετά τα γεγονότα του φινάλε της τριλογίας “Scream” κι ενώ η Σίντνεϊ Πρέσκοτ έχει καταφέρει να ξαναβρεί την ηρεμία της χάρη στην ενασχόληση της με το γράψιμο, ο Ghostface Killer εμφανίζεται ξανά και οι κανόνες δεν είναι πια οι ίδιοι… 

Σκηνοθεσία: Ουές Κρέιβεν.
Πρωταγωνιστούν:
Νιβ Κάμπελ, Κόρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Αρκέτ, Έμα Ρόμπερτς, Χέιντεν Πανετιέρ.
Κατηγορία:
Τρόμου.
Διάρκεια:
111'.
Επίσημος Τίτλος:
SCREAM 4.

Trailer: SCREAM 4.
Πόλη: ΛΑΡΙΣΑ (Κινηματογραφική Λέσχη, Χατζηγιάννειο, Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012, 7 & 9:30μμ).     

ΤΙΝΚΕΡΜΠΕΛ, ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΝΕΡΑΪΔΟΦΤΕΡΩΝ.
Η Τίνκερμπελ ξέρει ότι το Δάσος του Χειμώνα είναι μια απαγορευμένη περιοχή, αφού αν βρεθεί εκεί, κινδυνεύει να καταστρέψει τα φτερά της.  Όμως η περιέργεια της την  οδηγεί στον  μυστηριώδη αυτόν τόπο, όπου θα της συμβούν καταπληκτικά πράγματα. Τα φτερά της όχι μόνο δεν καταστρέφονται, αλλά αρχίζουν να λαμπυρίζουν. Κι όχι μόνο αυτό. Η Τίνκερμπελ θα συναντήσει την Κυάνεια της οποίας τα φτερά θα λαμπυρίσουν κι αυτά, μόλις οι δυο τους έρθουν κοντά. Πολύ σύντομα θα ανακαλύψουν ότι είναι αδερφές και μια υπέροχη φιλία θα ανθίσει παρόλα τα εμπόδια. Θα καταφέρουν να παραμείνουν κοντά χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο το Καταφύγιο των Νεραϊδών;
Σκηνοθεσία: Πέγκυ Χολμς.
Ακούγονται οι φωνες των: Αφροδίτης Αντωνάκη, Αλεξάνδρας Λέρτα, Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου, Ιωάννας Πηλιχού, Κατερίνας Τσάβαλου, Φαίης Ζαφειράκου, Λίνας Σακκά, Γιούλικας Σκαφιδά, Σύλβιας Δελικούρα, Αφροδίτης Σημίτη.
Κατηγορία: Κινούμενα Σχέδια.
Διάρκεια: 92'.
Επίσημος Τίτλος: TINKERBELL AND THE SECRET OF THE WINGS GR 3D.

Trailer: Secret of the Wings.
Πόλη: ΛΑΡΙΣΑ / ΒΟΛΟΣ.

Η Πριγκίπισσα του Μονσεπιέ.
1562. Στη Γαλλία, την εποχή του Καρόλου ΙΧ, μαίνονται πόλεμοι θρησκευτικής φύσης... Η Μαρί ντε Μεζιέρ, κληρονόμος μιας από τις μεγαλύτερες περιουσίες του Βασιλείου, αγαπά τον νεαρό Δούκα ντε Γκιζ, που είναι γνωστός στους ιστορικούς κύκλους ως «Σημαδεμένος». Πιστεύει ότι και εκείνος την αγαπά. Για να αυξήσει το κύρος της οικογένειάς του, ο πατέρας της, Μαρκήσιος ντε Μεζιέρ αναγκάζει την Μαρί να παντρευτεί τον Πρίγκιπα του Μονπενσιέ, τον οποίο δεν έχει γνωρίσει ποτέ. Ο Πρίγκιπας καλείται από τον Κάρολο ΙΧ στη μάχη κατά των Προτεσταντών. Με τη χώρα να έχει μετατραπεί σε ένα αιματοβαμμένο πεδίο μάχης, ο Πρίγκιπας στέλνει τη σύζυγό του στο Σαμπινί, ένα από τα πιο απομονωμένα κάστρα του, συνοδεία του Κόμη ντε Σαμπάν, φίλου και πρώην διδασκάλου του. Ο Πρίγκιπας του ζητά να ολοκληρώσει την εκπαίδευση της συζύγου του προκειμένου να είναι σε θέση κάποια μέρα να παρουσιαστεί στην αυλή. Στη θλιβερή μοναξιά του Σαμπινί, η Μαρί προσπαθεί να ξεχάσει τον πόθο που νιώθει για τον Γκιζ. Η μοίρα και η απρόσμενη έκβαση του πολέμου θα φέρουν τον Γκιζ και τον Δούκα του Ανζού (τον μελλοντικό Ερρίκο Γ΄) να μείνουν στο Σαμπινί λίγο αφότου επιστρέφει εκεί και ο Μονπενσιέ. Στο μεταξύ, ο Ανζού θα ερωτευτεί την Πριγκίπισσα, στα θέλγητρα της οποίας έχει υποκύψει και ο Σαμπάν. Αποτέλεσμα αυτού είναι να δημιουργηθεί μια βίαιη και φλογερή αντιπαλότητα με επίκεντρο και έπαθλο την ίδια την Μαρί.  
Σκηνοθεσία: Μπερτράν Ταβερνιέ.
Πρωταγωνιστούν: Μελανί Τιερί, Γκασπάρ Ουλιέ, Γκρεγκουάρ Λεπρίνς-Ρινγκέ, Ραφαέλ Περσονάζ.
Κατηγορία: Δράμα, Αισθηματική, Ιστορική, Δράσης. 
Διάρκεια: 139'.
Επίσημος τίτλος: The Princess of Montpensier.
Trailer: The Princess of Montpensier.
Πόλη: ΒΟΛΟΣ (Κινηματογραφική Κοινότητα, Αχίλλειο, Παρασκευή 16 Νοεμβριόυ 2012, 9:30μμ).
   
Αστερίξ & Οβελίξ στη Βρετανία.
Oι θρυλικοί Αστερίξ κι Οβελίξ ταξιδεύουν αυτή τη φορά στη Βρετανία μεταφέροντας ένα βαρέλι με το διάσημο μαγικό φίλτρο, για να βοηθήσουν τη Βασίλισσα στον αγώνα κατά των Ρωμαίων. Έξαλλος, ο Καίσαρας επιστρατεύει τους Νορμανδούς, αλλά πολύ σύντομα Γαλάτες, Βρετανοί, Νορμανδοί και Ρωμαίοι μπλέκονται σ’ ένα τρελό κυνηγητό για ν’ αποκτήσουν το φίλτρο που θα τους χαρίσει τη νίκη…
Σκηνοθεσία: Λοράν Τιράρ
Πρωταγωνιστούν: Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Εντουάρ Μπαέρ, Γκιγιόμ Γκαλιέν, Κατρίν Ντενέβ, Βενσάν Λακόστ.
Κατηγορία: Κωμωδία.
Διάρκεια: 109'.
Επίσημος Τίτλος: ASTERIX & OBELIX: GOD SAVE BRITANIA.

Trailer:  Asterix & Obelix: God Save Britannia.
Πόλη: ΛΑΡΙΣΑ / ΒΟΛΟΣ.

Τρεις μέρες με την οικογένεια.
Η Λέα πρέπει να πάει στη Χιρόνα επειδή πέθανε ο παππούς από την πλευρά του πατέρα της. Εκεί θα ξαναβρεθεί με την οικογένειά της με την οποία δεν έχει ιδιαίτερη επαφή από τότε που έφυγε για το εξωτερικό. Τις μέρες που θα περάσει μαζί με τους δικούς της, θα καταλάβει το παιχνίδι των προσχημάτων της καταλανικής αστικής τάξης. Η ταινία ήταν η διπλωματική της Μαρ Κολ στο τέλος των κινηματογραφικών της σπουδών. Βραβεύτηκε επίσης με βραβεία Γκαουδί (καλύτερης ταινίας στα καταλανικά, σκηνοθεσίας και γυναικείου πρωταγωνιστικού ρόλου).  
Σκηνοθεσία: Mar Coll.
Πρωταγωνιστούν: Nausicaa Bonnín, Eduard Fernández, Philippine Leroy-Beaulieu.

Κατηγορία: Δραματική.
Διάρκεια: 75'.
Επίσημος τίτλος: Tres dvas con la familia.
Trailer: Τρεις μέρες με την οικογένεια.
Πόλη: ΒΟΛΟΣ (Ισπανικό χρώμα, Αχίλλειον, Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012, 9:30μμ).   
 
ΓΑΤΟΣ ΣΠΙΡΟΥΝΑΤΟΣ.
Το νέο animation από την Dreamworks (How To Train Your Dragon, Shrek, Kung Fu Panda) βγάζει νύχια, αλλά την ίδια στιγμή σε ξελογιάζει νιαουρίζοντας ναζιάρικα! Ο μικρόσωμος και μόνιμα ερωτοχτυπημένος Γάτος Σπιρουνάτος, χρήζεται πρωταγωνιστής σε μια ταινία όλη δική του γιατί, μπορεί να τον γνωρίσαμε δίπλα στον ένα και μοναδικό Σρεκ, αλλά καιρός δεν είναι να μάθουμε επιτέλους από πού κρατάει η σκούφια ή μήπως να λέγαμε καλύτερα οι μπότες του; Ποιο είναι άραγε το ποιόν και παρελθόν του ψιψίνου που ομολογουμένως κλέβει την παράσταση άμα τη εμφανίσει, πόσο μάλλον όταν προσπαθεί με τη βοήθεια του Χάμπτι Ντάμπτι και της Κίτι της Ελαφροπατούσας να κλέψουν τη Χήνα με τα Χρυσά Αυγά ενώ την ίδια στιγμή εκείνος καλείται να αποφύγει τα βέλη του έρωτα; 
Σκηνοθεσία: Κρις Μίλλερ
Ακούγονται οι φωνες των: Τηλέμαχος Κρεβαϊκας, Βίκυ Νικολαϊδου, Βασίλης Μήλιος, Φώτης Πετρίδης, Κατερίνα Γκίργκις, Μαρία Ζερβού, Ντίνος Σούτης
Κατηγορία: Animation
Διάρκεια: 90'
Επίσημος Τίτλος: PUSS IN BOOTS GR.

Trailer: Puss in boots.
Πόλη: ΤΡΙΚΑΛΑ (Κινηματογράφος για παιδιά, Μύλος Ματσόπουλου, Κυριακή 18 Νοέμβρη 2012, 11:30πμ & 5:30μμ).
    
Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ.
Η ιστορία του Έλληνα ναυσιπλόου κι ευεργέτη της Ελλάδας και της Ρωσίας, Ιωάννη Βαρβάκη είναι ένα επικό παραμύθι που ξεκινάει από τα φτωχικά Ψαρά πριν την επανάσταση των Ελλήνων κατά των Τούρκων, φτάνει μέχρι την αυλή της Αικατερίνης της Μεγάλης και τις ρωσικές στέπες και καταλήγει στην επαναστατημένη Ελλάδα του 1821. Κουρσάροι στο Αιγαίο, πολιτικά παιχνίδια στην αυλή της τσαρίνας της Ρωσίας, η ανακάλυψη κι εκμετάλλευση του χαβιαριού από τον αυτοδημιούργητο Έλληνα Ιωάννη Βαρβάκη, πολύπλοκες συνομωσίες των μεγάλων δυνάμεων της εποχής στην πλάτη των Ελλήνων, έρωτες, φιλίες, προδοσίες και οικογενειακά δράματα συνθέτουν τη μυθιστορηματική ζωή αυτού του παράξενου και ταυτόχρονα τόσο εμβληματικού κι ελκυστικού Έλληνα.
Σκηνοθεσία: Γιαννης Σμαραγδής.
Πρωταγωνιστούν: Σεμπάστιαν Κοχ, Κατριν Ντενέβ, Τζον Κλιζ, Λάκης Λαζόπουλος, Χριστόφορος Παπακαλιάτης.
Κατηγορία: Εποχής.
Διάρκεια: 101'.
Επίσημος Τίτλος: Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ.
Trailer: Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ. 
Πόλη: ΒΟΛΟΣ.

Ο τελευταίος χορευτής του Μαο.
Ο 11χρονος Λι Σουνσίν εγκαταλείπει το χωριό του για το Πεκίνο, καθώς έχει επιλεγεί να σπουδάσει μπαλέτο. Φτασμένος χορευτής πια, φτάνει στο Χιούστον, όπου ερωτεύεται μια Αμερικανίδα χορεύτρια και αποφασίζει να ζητήσει πολιτικό άσυλο. 
Σκηνοθεσία: Μπρους Μπέρεσφορντ 
Πρωταγωνιστούν: Μπρους Γκρίνγουντ, Τσι Τσάο, Κάιλ ΜακΛάχλαν. 
Κατηγορία: Δραματική.
Διάρκεια: 117΄.
Επίσημος τίτλος: Mao's Last Dancer
Trailer: Ο τελευταίος χορευτής του Μάο.
Πόλη: ΤΡΙΚΑΛΑ (Κινηματογραφική Λέσχη, Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012, 9:45μμ, Μύλος Ματσόπουλου). 
 
ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ 3: ΟΙ ΦΥΓΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
Η γνωστή και μη εξαιρετέα παλιοπαρέα του Ζωολογικού Κήπου, που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, αγωνίζεται και σε αυτήν την ταινία, προκειμένου να φτάσει… (πού αλλού;) στη Νέα Υόρκη!!! Ο Άλεξ το λιοντάρι, ο Μάρτι η ζέβρα, ο Μέλμαν η καμηλοπάρδαλη και η Γκλόρια ο ιπποπόταμος ακόμα προσπαθούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους και φυσικά, από την τρίτη αυτή απόπειρά τους, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα λεμούρια, ο Βασιλιάς Τζούλιαν, ο Μορίς και οι ανεκδιήγητοι, αλλά τρισχαριτωμένοι, τζέιμς μποντικού ύφους Πιγκουίνοι!!!
Έτσι, όλοι μαζί ταξιδεύουν ανά την Ευρώπη, έχοντας βρει και την τέλεια κάλυψη, ένα τσίρκο σε περιοδεία το οποίο, μάλιστα, οι φίλοι μας φτιάχνουν στα μέτρα τους, δηλαδή σε στιλ Μαδαγασκάρης! Στο κατόπι τους βρίσκεται η δαιμόνια αστυνομικός Σαντέλ Ντι Μπουά που τους καταδιώκει, ελπίζοντας να εμπλουτίσει τη συλλογή της και με ένα κεφάλι λιονταριού! 
Σκηνοθεσία: Τομ ΜακΓκαρθ, Έρικ Ντάρνελ, Κόνραντ Βέρνον.
Ακούγονται οι φωνές των: Σπύρου Ζουπάνου, Γεράσιμου Γενατά, Πέτρου Δαμούλη, Κατερίνα Γκιργκίς, Θάνου Καλλίρη, Φώτη Πετρίδη, Θανάση Κουρλαμπά, Ορέστη Ανδρεαδάκη.

Κατηγορία: Κινούμενα Σχέδια.
Διάρκεια: 93΄.
Επίσημος Τίτλος: MADAGASCAR 3: EUROPE'S MOST WANTED GR.
Trailer: Madagascar 3: Europe's Most Wanted Trailer.
Πόλη: ΒΟΛΟΣ.

 
Αναλυτικά το πρόγραμμα της Λάρισας: εδώ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Βόλου: εδώ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της Καρδίτσας: εδώ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των Τρικάλων: εδώ & εδώ.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.