Headlines News :

Η μεγάλη προσπάθεια συνεχίζεται!

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 8:04 π.μ.

Στο "Μύλο των Ξωτικών". 

Η μεγαλύτερη εκδήλωση των Χριστουγέννων, ο «Μύλος των Ξωτικών» θα ανοίξει τις πύλες του στις 30 του Νοέμβρη. Φέτος με την σωστή και οργανωμένη προσπάθεια μας αισιοδοξούμε να πετύχουμε ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση επισκεπτών με οργανωμένα group και μεμονωμένους εκδρομείς. Ταυτόχρονα έχουμε προετοιμαστεί και στοχεύουμε στην κατακόρυφη αύξηση των διανυκτερεύσεων με επιπλέον τόνωση της τοπικής αγοράς.

Στην τελική ευθεία έχουν μπει, οι προετοιμασίες του Μύλου, που ξεκίνησαν πριν μήνες. Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι χωματουργικές εργασίες γύρω από το Μύλο αλλά και ο καθαρισμός του ποταμού «Αγιαμονιώτη». Επιπλέον ξεκίνησαν και οι εργασίες του καλλιτεχνικού τμήματος για τη κατασκευή ων μεγάλων διακοσμητικών στοιχείων.

Παράλληλα, με τον «Μύλο των Ξωτικών» συνεχίζεται ο σχεδιασμός και η οργάνωση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων στις πλατείες και τα κεντρικά σημεία της πόλης με φαντασία και κύριο γνώμονα τις ανάγκες του παιδιού.

Και φέτος, η οργανωτική επιτροπή και οι δημότες των Τρικάλων περιμένουμε να υποδεχτούμε τις χιλιάδες των επισκεπτών και να ζήσουμε, σε πείσμα των καιρών, όλοι μαζί τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής μας.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα εδώ.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.