Headlines News :

Ποδηλατοβόλτες.

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012 7:53 π.μ.

Εντός κι εκτός πόλης...

Πέμπτη & Σάββατο.

Αυτή τη φορά δεν έχει βόλτα Τετάρτη αλλά κατ' εξαίρεση Πέμπτη. Την Πέμπτη λοιπόν συμμετέχουμε στο pool party του L.A. travel στη πισίνα Νεάπολης. Ξεκινάμε στις 18.00 από την πλατεία Αγίου Βησσαρίωνος με προορισμό την πισίνα. Στις 20.00 συγκεντρωνόμαστε έξω από το χώρο της πισίνας και ξεκινάμε την ποδηλατοβόλτα μας με προορισμό όπου εσείς αποφασίσετε.

Ποδήλατο και σάκος με μαγιώ και πετσέτα θεωρούνται απαραίτητα. 

Επίσης θα έχει τουρνουά beach volley και πρέπει να κάνουμε ομάδα και να τους κερδίσουμε όλους για να πάρουμε το έπαθλο (δωρεάν ποτά). Κανονίστε την πορεία σας.

Τέλος, το Σάββατο στις 9 το πρωί με προορισμό το αγρόκτημα Γράντη στο Κυψελοχώρι Συκουρίου (αγρόκτημα με άλογα για ιππασία, διάφορα άλλα ζώα, κτλ). Η διαδρομή είναι περίπου σαράντα λεπτά και είναι διαδρομή στην οποία μπορεί να ανταπεξέλθει ο καθένας.


1)όρεξη για γυμναστική και κέφι
2)φουσκωμένα λάστιχα
3)ελεγμένα φρένα
4)φωτάκια μπρος - πίσω
5) μια εφεδρική σαμπρέλα και τα απαραίτητα για την αλλαγή της
6)δυάδες στο δρόμο.

Φύγαμε.

Υ.Γ. Διευκρινίσεις για τις βόλτες. Πάμε σε ρυθμό που πρέπει για σωστη γυμναστική, κανονικά δηλαδή. Οι μη εξοικειωμένοι με βόλτες εκτός πόλης και συνήθως πιο αργοί ποδηλάτες δεν πρέπει να διστάζουν να έρθουν, κάνουν δικό τους γκρουπάκι πίσω και πάντα υπάρχει άτομο μαζί τους για ότι χρειαστεί. Όσοι είναι γρήγοροι κάνουν δικό τους γκρουπάκι μπροστά και δεν κόβουν το ρυθμό τους,οπότε ούτε αυτοί πρέπει να διστάζουν να έρθουν. Οι βόλτες είναι για όλους.


info:
Ποδηλατοβόλτες εντός και εκτός...
Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012, 6μμ.
Σάββατο 21 Ιουλίου 2012, 9πμ.
Πλατεία Αγίου Βησσαριώνος.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.