Headlines News :

Ο άλλος μου εαυτός.

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012 7:58 π.μ.

Κινηματογραφική εβδομάδα: 23 - 27/07/2012. 

Συνεχίζονται και αυτή τη βδομάδα οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Λάρισας στο καλοκαιρινό στέκι του θερινού κινηματογράφου του Μύλου για το Καλοκαίρι του 2012. Ταινίες για όλα τα γούστα, παλιές και νέες, κάνουν τους λάτρεις του σινεμά να συναντιούνται καθημερινά για όλο το καλοκαίρι. 

Ώρα συνάντησης 10μμ.

Τιμή Εισόδου: 4€.

Υπόθεση: 

Η βραβευμένη με 2 Όσκαρ Τζόντι Φόστερ κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη και παρουσιάζει μια τρυφερή κομεντί, όπου και πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Μελ Γκίμπσον, με τον οποίο συνεργάζεται και πάλι, αρκετά χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία στην ταινία "Maverick".
Ο Γουόλτερ Μπλακ υποφέρει από κατάθλιψη. Η γυναίκα του, Μέρεντιθ, τον βλέπει να καταρρέει. Ο μικρότερος γιος του, Χένρι, γίνεται ερημίτης. Ο μεγαλύτερος, ο Πόρτερ, γράφει τις εκθέσεις των συμμαθητών του για να κερδίζει χρήματα. Η εταιρία παιχνιδιών του Γουόλτερ οδεύει προς την πτώχευση. Όταν η Μέρεντιθ τον διώχνει από το σπίτι, ο απελπισμένος άνδρας αρχίζει να πίνει και θέλει να αυτοκτονήσει. Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια, ανακαλύπτει έκπληκτος ότι ο Μπίβερ - μια κούκλα κάστορας που είχε βρει στα σκουπίδια - του μιλά και μάλιστα με βρετανική προφορά. Με τη βοήθεια του Μπίβερ, επιστρέφει σπίτι. Μόνο που τα πράγματα παίρνουν μια ανεξέλεγκτη τροπή, όταν ο Μπίβερ αποκτά τον απόλυτο έλεγχο της ζωής του Γουόλτερ.

Σκηνοθεσία: Τζόντι Φόστερ
Πρωταγωνιστούν:
Τζόντι Φόστερ, Μελ Γκίμπσον, Άντον Γέλτσιν, Τζένιφερ Λόρενς
Κατηγορία:
Κοινωνική
Διάρκεια:
91'
Επίσημος Τίτλος:
THE BEAVER
TrailerThe Beaver.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.