Headlines News :

El tango total festival.

Δημοσίευση από Art and City | Τρίτη 19 Ιουνίου 2012 7:59 π.μ.


Χορηγός Επικοινωνίας artandcity.gr

29, 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2012.

Στις 29 – 30 Ιουνίου & 1η Ιουλίου 2012 η πόλη μας θα γίνει ο πυρήνας για τους λάτρεις του Αργεντίνικου Tango καθώς μεγάλος αριθμός χορευτών θα συγκεντρωθεί από κάθε γωνιά του πλανήτη για ένα τριήμερο festival με την ονομασία EL TANGO TOTAL FESTIVAL, γεμάτο μουσική και χορό.
Ο μαγνήτης για τους  λάτρεις του tango και παράλληλα μεγάλο γεγονός για τα Ελληνικά δεδομένα, θα είναι η επίσκεψη ως τιμώμενο πρόσωπο του μεγάλου Αργεντίνου δασκάλου και χορευτή Javier Rodriguez που επισκέπτεται την πόλη μας για 3η φορά τα τελευταία χρόνια.
Στα πλαίσια του festival θα πραγματοποιηθούν και 3 μεγάλες milongas (βραδιές Αργεντίνικου Tango) στο χώρο του Queens BR στο AEL Fc Arena, με ζωντανή μουσική από το πολύ γνωστό ελληνικό tango συγκρότημα Evocacion καθώς επίσης και tango shows.
Και οι 3 εκδηλώσεις θα είναι ανοιχτές για το κοινό, για όποιον συμπολίτη μας επιθυμεί να ζήσει από κοντά τη μαγεία του tango και να μεταφερθεί νοερά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Οι βραδιές θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή και το Σάββατο 29 & 30 Ιουνίου, την Κυριακή 1η Ιουλίου 2012 με έναρξη προσέλευσης στις 22:30 και είσοδο 12€.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.