Headlines News :

Αντάμωμα Βλάχων 2012...

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 28 Απριλίου 2012 7:55 π.μ.


Στην Καλαμπάκα θα πραγματοποιηθεί το φετινό πανελλήνιο αντάμωμα των Βλάχων όπως ανακοίνωσε χθες το βράδυ ο δήμαρχος της περιοχής κ. Δημ. Σακελλαρίου.
Το 28ο Αντάμωμα Βλάχων θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμπάκα και την Καστανιά 28, 29, 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου και αναμένεται να συγκεντρώσει γύρω στις 10.000 επισκέπτες.

Η προσπάθεια ξεκίνησε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστανιάς με τη συνδρομή του δήμου Καλαμπάκας. Η τελική επιλογή έγινε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία ενώ προτάσεις είχαν υποβληθεί άλλες δύο προτάσεις από την Εταιρία Φίλων των Μνημίων της Παλιομάνινας και το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Μετσόβου.
Παρών στην συνάντηση(η φωτογραφία από την ιστοσελίδα kalabakacity.gr) που έγινε στο δημαρχείο Καλαμπάκας εκτός από το δήμαρχο ήταν οι αντιδήμαρχοι κ.κ Ηρακλής Αλμπάνης, Ντίνος Καρακώστας και Γιάννης Ζαρόπουλος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βλάχων κ. Μιχάλης Μαγειρίας, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστανιάς κ. Σωτήρης Δημητρούλης, η πρόεδρος της ΦΑΤΑ κ. Αποστολία Κούτσια και ο επίτιμος πρόεδρος της ΦΑΤΑ κ. Θανάσης Μουστάκας.
Οι εκδηλώσεις του τετραήμερου ανταμώματος θα γίνουν για τρεις ημέρες στην Καλαμπάκα και μια ημέρα στην Καστανιά Καλαμπάκας.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.