Headlines News :

Παραστάσεις από τη θεατρική σκηνή "ΟΨΕΙΣ"...

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012 3:31 μ.μ.


Ο ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ – ΚΑΙ -  Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΜΥΘΟΒΑΣΙΛΙΑΣ- ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 MAΡΤΙΟΥ.

Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία οι παραστάσεις στην Κεντρική και Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Όψεις το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Μαρτίου και ώρα 9μμ και 6μμ  με την κλασική Κωμωδία του Μολιέρου -Ο ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ- σε Σκηνοθεσία- Διασκευή του Παύλου Βησσαρίου και η ΧΙΟΝΑΤΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΜΥΘΟΒΑΣΙΛΙΑΣ.
Πρόκειται για μια διασκεδαστική -ασπρόμαυρη Κωμωδία- η οποία διατηρεί τη ζωντάνια και τη διαχρονικότητά της, με πολλή μουσική, τραγούδια, χορογραφίες και μια σύγχρονη ενδυματολογική και σκηνοθετική ματιά, έτσι ώστε να αναδειχθούν ο λόγος και η μοναδική θεατρική τέχνη του Μολιέρου σήμερα. Τους ρόλους ερμηνεύουν, Παύλος Βησσαρίου , Μαρία Τσιούμα , Ανδρέας Ζυγογιάννης , Γωγώ Σακκά , Βαγγέλης Γκαραβέλος , Νάνσυ Καρρά, Νώντας Ευθυμίου , Μιχάλης Γονιδάκης.
                                           
  ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ – Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΜΥΘΟΒΑΣΙΛΙΑΣ-

Στο παραμύθι η Χιονάτη περιπλανιέται ψάχνοντας  να βρει τους φίλους της από τα παραμύθια που τους κρατά φυλακισμένους η Βασίλισσα Καυχησιάρα.
 Ο Σκιαχτρούλης, ο Πινόκιο, ο Φοβιτσιάρης Νάνος και ο Παραμυθοβασιλιάς περιμένουν τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο σε ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες.
Ένα μαγικό παιχνίδι με την φαντασία ανάμεσα στο καλό και το κακό που μας κάνει να νιώσουμε πόσο σημαντική είναι η προσπάθεια για ένα καλύτερο κόσμο μέσα από την αλήθεια.
Τους ρόλους ερμηνεύουν - Παύλος Βησσαρίου-Κατερίνα Τασιοπούλου-Ανδρέας Ζυγογιάννης - Νάνσυ Καρρά-Βαγγέλης Γκαραβέλος-Μαρία Αντάρα-Μιχάλης Γονιδάκης. Χορογραφίες Αντιγόνη Καραπάνου. Σκηνικά- Παύλος Βησσαρίου. Κοστούμια Βάσω Μακρή. Φωτογραφίες Κώστας Κορκόντζελος.
Παραστάσεις : Κάθε Σάββατο και Κυριακή  Ώρα 6μμ.
Για κρατήσεις αριθμημένων θέσεων-πληροφορίες στο Θέατρο Όψεις, Γαρδικίου 8 Καρδίτσα (πίσω από το Παυσίλυπο) τηλ. 24410-80971 από 11 έως 2 και από 6 και μετά. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ. Ισχύουν ειδικές τιμές σε πολύτεκνους, ανέργους και φοιτητές.


Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.