Headlines News :

Oι Lost Bodies στο STAGE...

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012 1:11 μ.μ.


LOST BODIES
                        Opening act: SKY-PUP
Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012
Stage Club, Λάρισα
Οι ουρανοί είναι δικοί μας!!!!!

Για πρώτη φορά στα 23 χρόνια τους οι Lost Bodies θα εμφανιστούν ζωντανά στο Stage Club της Λάρισας το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, σε μία εφ’ όλης της ύλης συναυλία παρουσιάζοντας και καινούργια ακυκλοφόρητα κομμάτια τους. Oι Lost Bodies εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην ανεξάρτητη μουσική σκηνή της Αθήναs τo 1988 με συνεχή παρουσία έως σήμερα, έχοντας στο ενεργητικό τους 9 CD's, τα οποία έχουν όλα σχεδόν, εξαντληθεί!

Οι Lost Bodies είναι το cult συγκρότημα της εναλλακτικής μουσικής σκηνής της Αθήνας που για πρώτη φορά έκανε την εμφάνισή του το 1988 με την κυκλοφορία 2 ιστορικών κασετών ("Δο ντίεση" και "αναρόφηση τροφής").
Οι πρώτες αυτές δουλειές του συγκροτήματος στηρίχτηκαν από όλους τους εναλλακτικούς σταθμούς της εποχής αλλά και από όλα τα Funzin περιοδικά της εποχής ενώ η στάση τους να αποφεύγουν τη δημοσιότητα και τις συνεντεύξεις αλλά και το ότι εμφανίστηκαν για πρώτη φορά ζωντανά στη σκηνή το 1997 (9 χρόνια μετά) δημιούργησε ένα φοβερό μύθο γύρω από το όνομά τους. Επίσης οι Lost Bodies κατέχουν μια πιθανή παγκόσμια πρωτοτυπία, ένα από τα ιδρυτικά μέλη τους και ενεργό μέλος της μπάντας μέχρι σήμερα, ο Αντώνης, δεν έχει παίξει ποτέ σε συναυλία τους. Πραγματικά απίστευτο και η απάντηση στο γιατί, αφοπλιστικά απλή. Ντρέπεται και επίσης δεν μπορεί την επανάληψη στις πρόβες.  
 Η μουσική των Lost Bodies βρίσκεται στις παρυφές της ελληνικής εναλλακτικής μουσικής σκηνής και ενσωματώνει στοιχεία από το industrial, το trip-hop και το post-punk μέχρι το funk και την avant-garde, σε μια πειραματική μίξη ακουστικού, ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού ήχου με αρκετά στοιχεία πρόζας, αυτοσαρκασμού και κοινωνικής σάτιρας.
Η συναυλία τους το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στο Stage Club της Λάρισας, θα είναι ένα μοναδικό ταξίδι στον τρισδιάστατο κόσμο των Lost Bodies, τόσο αναγκαίο για τους φίλους και γνώστες του συγκροτήματος.
Η μπάντα αποτελείται από τους : Θάνος (φωνή), Γιώργος (κιθάρες και φωνή), Βασίλης (μπάσο), Παύλος (κρουστά), Κωσταντής (κιθάρα) και Θάλεια (πλήκτρα).

Ώρα Έναρξης: 22:30

Opening act: SKY - PUP

Τιμή Εισιτηρίου : 10 €

Προπώληση Εισιτηρίων:
Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου, Παπαναστασίου 57, 2410 549 326
Πληροφορίες: 2413 00 82 26
  

Διοργάνωση :  ALIVE Art Performances
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.