Headlines News :

Up festival

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 9 Μαΐου 2012 7:57 π.μ.

27, 28 & 29 Ιουλίου 2012.
Kουφονήσι, Bar Καλόφεγγο, παραλία Πορί.
Είσοδος Ελεύθερη.

Παύλος Παυλίδης & B-Movies, Vassilikos, Burger Project, Φοίβος Δεληβοριάς, Illegal operation, Nalyssa Green, Playground Noise, Figurant, Melorman, Your Hand in Mine, Burgundy Grapes.

Μάλλον πολλά αναπάντητα ερωτήματα ήταν που μας έκαναν να σκεφτούμε την ιδέα ενός φεστιβάλ, μιάς γιορτής, ένός πραγματικού πάρτυ! Για να γυρίσουμε στην “πραγματική” ζωή μας με ένα χαμόγελο έκστασης, κουρασμένοι από χαρά.

Κάπως έτσι, το καλοκαίρι του 2011, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε πιλοτικά την οργάνωση του πρώτου “Up Festival” με τίτλο Στην Άδεια Παραλία. Κι αυτό που θεωρητικά είχαμε στο μυαλό μας αποδείχθηκε πρακτικά επιτυχημένο: κόσμος πέραν των προσδοκιών μας, οι τελευταίοι εκδρομείς των γύρω νησιών, η τοπική κοινότητα και πολλοί από αυτούς που είχαν ήδη επιστρέψει στο κλίνον άστυ, φτιάξανε για μια τελευταία φορά ελαφρές βαλίτσες κι ήρθαν να γιορτάσουν το πέρας της περιόδου των διακοπών. Σε μία άδεια παραλία, στον πρώτο σταθμό του festival, στην παραλία Πορί, στο Άνω Κουφονήσι. Κι ήταν καλά, ήταν καλύτερα από οτιδήποτε άλλο. Κι αυτός είναι λόγος αρκετός για να συνεχίσουμε.

Οπότε τα πράγματα έχουν ως εξής:
Η ανάγκη για γιορτή είναι στο αίμα μας. Η αναβλητικότητα της επιστροφής στη ρουτίνα φυσική μας κατάσταση. Η αγάπη για την καλή μουσική δεδομένη.
Κάθε χρονιά θα γιορτάζουμε το καλοκαίρι. Σε μια παραλία που σφύζει από ζωή, θα καλούμε αγαπημένους καλλιτέχνες (ο Π.Παυλίδης και ο Vassilikos λάτρεψαν την ιδέα κι έχουν δηλώσει μόνιμοι παρόλο που το line up είναι εν εξελίξει) και μουσικούς, κι όλον τον κόσμο – που τελικά είναι πάρα πολύς! - που έχει όρεξη να περάσει καλά.

Και θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτυ. Στους καιρούς που ζούμε, κάτι τέτοιο εξυπηρετεί και την υποστήριξη της εκάστοτε τοπικής κοινότητας, οπότε απενοχοποιούμε κάθε εφηβικό συναίσθημα αναβλητικότητας... Οπότε όλα καλά...
Ελάτε μαζί μας!
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.