Headlines News :

Electro Vampires

Δημοσίευση από Art and City | Κυριακή 22 Απριλίου 2012 7:46 π.μ.

+ Grain.
Stage Club, Ήρας & Φιλίππου, Λάρισα.
Σάββατο 28 Απριλίου 2012, 9:30μμ.
Είσοδος 5€.

Χορηγός Επικοινωνίας artandcity.gr

ELECTRO VAMPIRES:
Οι 5 αιμοδιψείς Electro Vampires, έρχονται να ξαφνιάσουν με το μεθυστικό και σκοτεινό ήχο τους που άλλες φορές σε ταξιδεύει και άλλες φορές σου ανεβάζει την αδρεναλίνη με το συναίσθημα που βγάζει προς τα έξω, παίζοντας τραμπάλα με το εσωτερικό ψυχικό σου κόσμο. Bauhaus διάθεση, βαρύγδουπες μπασογραμμές, κραυγές, μάυρους στιχους, μπότα, snare,reverb στην φωνή, χορός προς τα μπροστά και προς τα πίσω, καταστροφικές και creepy κιθάρες με μοναδικό μουσικό ηχόχρωμα,όγκος, μελωδία αλητεία.
Vampire Lens: creepy guitar
Vampire Sugar: poison screams
Vampire Justin Break: electro bites
Vampire Manos: primal instinct drums
Vampire Nick: blood thirsty bass
http://www.myspace.com/electrovampires


Grain:
Οι Grain δημιουργήθηκαν το Φλεβάρη του 2005 στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Κύριο και κοινό χαρακτηριστικό που τους ώθησε στο να φτιάξουν την μπάντα, ήταν η ανάγκη για ανεξάρτητη έκφραση, πέρα από τα πλαίσια του καθωπρεπισμού. Η αποξένωση της μεγαλούπολης. Ο φόβος των περαστικών. Καθώς και η αγάπη για συγκροτήματα όπως οι Joy Division, Metro Decay, Λευκή Συμφωνία, Nirvana, Mudhoney και γενικότερα μουσική των δεκαετιών 80 και 90.
Τα πρώτα live των Grain ξεκίνησαν που αλλού; Εκεί που τα αυτιά θεωρητικά, είναι πιό ανοιχτά απο εκείνα που αρέσκονται σε mainstream σκουπίδια. Στα Εξάρχεια φυσικά. Σε χώρους αυτοοργάνωσης, στο Νοσότρος, στην λέσχη (υπόγα) της Καλλιδρομίου και σε ανοιχτούς χώρους κυρίως, αλλά και σε συναυλιακούς χώρους στην Αθήνα όπως το After Dark, το Rodeo Club, το Κύτταρο. Παίξανε στη Θεσσαλονίκη, στο στέκι στο βιολογικό και σε άλλα επαρχιακά μέρη όπως η Λάρισα και η Κέρκυρα.

Οι Grain δεν είναι παιδιά του ωδείου. Είναι όλοι τους αυτοδίδαχτοι και όπως και οι ίδιοι λένε: Δεν έχει σημασία τι νότες ξέρεις, μα το τι σε πνίγει. Έχουνε κυκλοφορήσει ένα ντέμο με 4 τραγούδια το οποίο μοιράστηκε απο χέρι σε χέρι και μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν απο αυτή τη σελίδα:.

http://rapidshare.com/#!download|126tg|228265221|Grain_Demo.rar|15229


Ύστερα απο πολυ καιρό κυκλοφόρησε και η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο Grain - Εδέμ μια ανεξάρτητη κυκλοφορία (D.I.Y - Do It Yourself που λένε) και θα διανέμεται σε συναυλίες ,σε underground δισκοπωλεία, σε καταλήψεις και ανεξάρτητους χώρους στην τιμή του κόστους της παραγωγής. Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο studio Feedback.τον δίσκο μπορείτε να τον κατεβάσετε δωρεάν άπο τη σελίδα :


https://rapidshare.com/files/3707950082/Grain_-_Εδεμ.rar


Οι Grain μαζί με κάποιες άλλες μπάντες όπως 'Μεθυσμένα Ξωτικά', 'Indico', 'Bad luck' και άλλους, συμμετέχουν στην ανεξάρτητη συλλογή "Υπόκρουση" με το ακυκλοφόρητο κομμάτι "Πραγματικότητα". Την συλλογή μπορείτε να κατεβάσετε επίσης δωρεάν απο τη σελίδα:


http://www.diymusic.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1869&Itemid=71


που είναι μιά κολλεκτίβα μουσικών που μαζί με την υποστήριξη του στεκιού της Πικροδάφνης, έχουν φτιάξει ένα στούντιο για πρόβες χωρίς αντίτιμο και είναι ανοιχτό για όσους θέλουν να εκφραστούν.

Η μπάντα έχει επιλέξει τον ελληνικό στίχο, διότι ζει και δεν ζει στην ελληνική πραγματικότητα και θα ήταν άτοπο, να τραγουδά στην γλώσσα μιάς άλλης χώρας την οποία δεν γνωρίζει και δεν ζει σε αυτή. Μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα της ζωής της η μπάντα έχει γνωρίσει συνεπιβάτες που σε αυτό το ταξίδι τους νιώθει σαν να βρίσκονται και οι ίδιοι μέσα στην μπάντα συντροφικά. Όλα φεύγουν κι όλα ξαναγυρνούν. Ο τροχός της ύπαρξης κυλά ασταμάτητα. Όλα πεθαίνουν κι όλα ανθίζουν και ο τροχός γυρνά για πάντα για το κάθε τι που περνάει και χάνεται. Για αυτό και όλα αξίζει να χαθούν. Έτσι διακύρηξε η τρέλα.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.