Headlines News :

Βραδιά Ζωγραφικής και Λογοτεχνίας.

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 25 Απριλίου 2012 7:53 π.μ.

Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας.

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012, 7:30μμ.

Διάρκεια έκθεσης 2 με 5 Μαΐου 2012.

Το Γαλλικό Ινστιτούτο της Λάρισας σε συνεργασία με τον ζωγράφο της πόλης μας Δημήτρη Κράββαρη και την λογοτέχνιδα της Θεσσαλονίκης κ. Μπέττυ Μάλλιου, διοργανώνουν μία πολιτιστική βραδιά ενώνοντας  τη ζωγραφική με τη λογοτεχνία.
Ο Δημήτρης Κράββαρης κάνει μία  αναδρομική διαδρομή στην ζωγραφική του τέχνη  παρουσιάζοντας έργα του. Τα έργα του ανήκουν στο εξπρεσιονιστικό στυλ με ιδιαίτερη έμφαση εις το φως και την σκιά. Η κ. Έλενα Νικηφόρου καθηγήτρια ζωγραφικής θα αναλύσει το έργο του. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 2 - 5 Μαΐου 2012. Η κ. Μπέττυ Μάλλιου θα παρουσιάσει το βιβλίο με τίτλο «Επτά συν τέσσερις καημοί».
Το βιβλίο με επτά ποιήματα και τέσσερα διηγήματα εντοπίζει καημούς, πληγές. Μεταξύ αυτών υπάρχει και ένα βιωματικό διήγημα με τίτλο «Συνέβη στη ζωή μου» όπου αναλύει την εμπειρία της με τον καρκίνο, ξαφνιάζει, πονάει και στο τέλος νικάει η αισιοδοξία και η πίστη στη ζωή. Για την λογοτέχνιδα και το έργο της θα μιλήσει η κ. Ζένια Κατσούλη Φιλόλογος - Λογοτέχνις. Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής και η παρουσίαση του βιβλίου, θα γίνουν στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, Οδός Κούμα 28, τηλέφωνο 2410 287508 στις 2 Μαΐου 2012 και ώρα 7:30μμ. Η βραδιά  θα κλείσει με την διακεκριμένη μουσικό κ. Ναταλία Βολόντινα - Σαρκαβάζι σε ποικίλες μελωδίες.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.