Headlines News :

«Δάφνη και Ελένη» στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας...

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 7 Απριλίου 2012 7:47 π.μ.

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας και η artfools διοργανώνουν προβολή της ταινίας του Αποστόλη Σδράλλη «Δάφνη και Ελένη» στις 23 Απριλίου στις 9 το βράδυ στην αίθουσα του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας. Η ταινία είναι γυρισμένη εξ΄ ολοκλήρου στη Λάρισα, προβάλλει το αρχαίο της θέατρο, τους πεζόδρομους, το φρούριο και τη ζωή της νεολαίας στα μπαράκια και τα καφέ ενώ οι πρωταγωνιστές είναι κυρίως Λαρισαίοι.

Παίζουν οι Σταματία Βλάγκα, Κατερίνα Λιαποπούλου, Βασίλης Σακκάς, Τάνια Γκαργκινούδη, Αργύρης Γιουρούκης, Λία Βασιλείου, Σοφία Καϊπή, Δημήτρης Κατσαούνης, Τάσος Χριστοφιλόπουλος, Ευγενία Μαντζιαφού, Βαγγέλης Χαρίτος, Βαρβάρα Μαγουλιώτη.
 Στην ταινία αλλά και και στο έργο του δημιουργού θα αναφερθεί ο ΄Ακυς Μητσούλης. Επίσης θα ακουσθούν ζωντανά τα δύο τραγούδια της ταινίας από την Divaynne, η οποία και έχει συνθέσει τα κομμάτια, με συνοδεία κιθάρας από τον Σπύρο Καβαλλιεράτο.
Λίγα λόγια για τον δημιουργό
Ο Αποστόλης Σδράλλης ασχολείται με τις ταινίες μικρού μήκους από το 2004. Ταινίες του έχουν προκριθεί και προβληθεί από τα Φεστιβάλ Νάουσας, Δράμας, Διεθνές Πάτρας, Μεσογειακό Λάρισας, Βιέννης, Μαρόκου, όπου και βραβεύτηκε ο δημιουργός.
 Η ταινία «Δάφνη και Ελένη» είναι η πρώτη απόπειρα ταινίας μεγάλου μήκους και προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο 4ο Νεανικό Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Λάρισας/artfools video festival.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.