Headlines News :

«Αλλάζω, αλλά…ζω».

Δημοσίευση από Art and City | Κυριακή 22 Απριλίου 2012 7:47 π.μ.

BARLEY bar – restaurant.  
Φιλελλήνων 75, Λόφος Φρουρίου, Λάρισα.
Δευτέρα 23 Απριλίου - Παρασκευή 27 Απριλίου 2012.

ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ 15 ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ 1ου ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΧΩΡΟΥ «Αλλάζω, αλλά…ζω».

 
Η Ένωση Διακοσμητών Κεντρικής Ελλάδας – Ε.ΔΙ.Κ.Ε. διοργάνωσε, στα πλαίσια του 4ου Interior Designer’s Gala, εκδήλωση, που οργανώνεται κάθε 2 χρόνια με διαφορετική θεματική ενότητα, Πανελλαδικό Διαδικτυακό Διαγωνισμό με τίτλο «Αλλάζω, αλλά…ζω» και χορηγό τα καταστήματα ΙΚΕΑ.

Σε μία ομολογουμένως δύσκολη εποχή σε όλα τα επίπεδα της ζωής, η ΕΔΙΚΕ, θέλει να υποστηρίξει και να προβάλλει κάθε αξιόλογη καλλιτεχνική προσπάθεια και να ενισχύσει τη δημιουργική διάθεση. Στόχος ήταν η ανάδειξη και ενίσχυση των Ελλήνων σχεδιαστών και η προβολή τους στην αγορά μέσω των δημιουργιών τους.
Ο διαγωνισμός έλαβε χώρα από τις 25 Ιουλίου 2011 έως 12 Φεβρουαρίου 2012. Οι 15 καλύτερες συμμετοχές και η βράβευση των νικητών πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ξενοδοχείου “VALIS RESORT” στην Αγριά Βόλου, κατά την διάρκεια της Πανελλήνιας Συνάντησης Διακοσμητων, στις 16, 17 & 18 Μαρτίου 2012. 
Η Ένωση Διακοσμητών Κεντρικής Ελλάδας, πολύ περήφανη για τις 105 συμμετοχές του Διαγωνισμού, αποφάσισε να τον καθιερώσει σε ετήσια βάση. 
Στα πλαίσια αυτής της απόφασης θα εκθέσει από την Δευτέρα 23 Απρίλιου έως την Πέμπτη 26 Απριλίου 2012, τις 15 καλύτερες συμμετοχές στον χώρο του bar – restaurant BARLEY, Φιλελλήνων 75, Λόφος Φρουρίου.

Για την ΕΔΙΚΕ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΙΜΗ ΤΣΙΦΩΝΤΙΔΟΥ ΤΟΥΛΙΝΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑ.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.