Headlines News :

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο Βόλο...

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 13 Απριλίου 2012 7:49 π.μ.


Η περίοδος υποβολής demo έχει ξεκινήσει- όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στις φετινές εκδηλώσεις στην πόλη του Βόλου, μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον με ένα απλό email στο musicdayvolos@gmail.com.
Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, η μεγάλη γιορτή που κάθε χρόνο προσκαλεί σε δρόμους και πλατείες τους μουσικούς, θέλει τη δική σου συμμετοχή! Δεν είναι σχήμα λόγου, το εννοούμε: κάθε χρόνο τις ημέρες του ηλιοστασίου δωρεάν εκδηλώσεις συγκεντρώνουν όλους τους φίλους της μουσικής έξω στην πόλη του Βόλου.
Οι δυσκολίες που έχουν αλλάξει τη ζωή όλων μας, μας δίνει πείσμα και κίνητρο να συνεργαστούμε για ακόμα περισσότερες ανοικτές συναυλίες και δράσεις, όπως εσείς θέλετε να τις δείτε. Όποια κι αν είναι η εκτίμηση σας για φέτος, θα χαρούμε να λάβουμε οποιαδήποτε πρόταση έχετε μέχρι και τις 6 Μαϊου 2012! Eίστε μουσικος, Dj, συνθέτης, καλλιτέχνης: ένα απλό βιογραφικό κείμενο, μια φωτογραφία και ένα δείγμα δουλειάς (demo) μας αρκεί. Έχετε κάποια ιδέα ή πρόταση για τη φετινή διοργάνωση ή θέλετε να συμμετάσχετε γενικά; Θα θέλαμε εξίσου και τη δική σας γνώμη! Ό,τι και αν έχετε κατά νου, στείλτε στο musicdayvolos@gmail.com το συντομότερο! Η περίοδος υποβολής Demo και προτάσεων διαρκεί μέχρι τις 6 Μαϊου και θα βοηθήσει να στείλετε έγκαιρα!
Περιμένουμε τις συμμετοχές σας για να κάνουμε τη Γιορτή του Ιουνίου 2012 καλύτερη από ποτέ! Η ομάδα διοργάνωσης, Plenty Projects info@plentyprojects.com
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.