Headlines News :

"Μυθολογία" στη Λάρισα...

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012 1:48 μ.μ.


Χορηγός Επικοινωνίας ArtandCity.

… Μέσα στην καρδιά του χειμώνα, με το χιόνι και άλλα πολλά που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε, μια ξεχωριστή συναυλία ζέστανε τις καρδιές των ανθρώπων, τους ένωσε και όλοι μαζί, μια παρέα απόλαυσαν, τραγούδησαν και καταχειροκρότησαν τους συντελεστές της! Δεν είναι άλλη από τη «Μυθολογία» του Βασίλη Λέκκα, με τη Βίβιαν Ντάγκλας, την Ορχήστρα των Ωδών και τη Μικτή Χορωδία Δημοτικού Ωδείου Λάρισας σε μια σύμπραξη, που όπως αποδείχθηκε αγκάλιασε το λαρισαϊκό κοινό.

Η αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, ειδικά διαμορφωμένη για τη συγκεκριμένη συναυλία, άνοιξε τις πόρτες της γύρω στις 9 και κάτι το βράδυ… και κάπου εκεί ξεκινά και το μαγικό ταξίδι της μουσικής, με οδηγούς το Χατζιδάκι, τον Ξαρχάκο, το Θεοδωράκη σε ένα μοναδικό πάντρεμα μουσικής, τραγουδιού και ερμηνείας!
Πολλές φορές ο κόσμος έχει στην αντίληψή του πως οι καλλιτέχνες, ειδικά τέτοιου βεληνεκούς, είναι απόμακροι, χαμένοι στα όνειρά τους, στις επιτυχίες του παρελθόντος… όμως ο Βασίλης Λέκκας, αντίθετα, από την πρώτη στιγμή απέδειξε πως ζει το  τώρα, την κάθε στιγμή, απολαμβάνει το κάθε τραγούδι σαν να γεννιέται μέσα από το παρόν, κάτι που σπάνια συναντάς… Και έπειτα η Βίβιαν Ντάγκλας, ως μια πολύ όμορφη παρουσία στη σκηνή , αποκομμένη από τις πρόσκαιρες σύγχρονες επιτυχίες, σε μια ιδιαίτερη προσέγγιση των μεγάλων «Μύθων» της ελληνικής μουσικής, ταξίδεψε το κοινό ερμηνεύοντας αγαπημένα, διαχρονικά τραγούδια. Τέλος, η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, σε ένα εντελώς ξεχωριστό ρόλο από ότι είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε, ανέβηκε στη σκηνή για να δώσει το δικό της  επαγγελματικό στίγμα, παρόλο που απαρτίζεται από ερασιτέχνες χορωδούς!!! Θα ήταν μεγάλη παράλειψη αν δεν επισημαίναμε και την Ορχήστρα των Ωδών, με μαέστρο τον κ. Φιλιππουπολίτη, που ακροβατώντας στο σύγχρονο και τον παραδοσιακό ήχο πάντρεψαν το παρόν με τη «Μυθολογία», το τώρα με το χθες, με ένα άκρως επιτυχημένο συνδυασμό.
Η συναυλία θα επαναληφθεί και σήμερα, Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, στις 9 το βράδυ.

Τιμή εισόδου 18 Ε. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση της δράσης του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΣΤΕΓΩΝ της ΜΚΟ 'ΚΛΙΜΑΚΑ'.
Να είστε όλοι εκεί!!!

Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.